سوپ دال عدس ، سوپی خوشرنگ و خوشمزه است که دارای فواید غذایی زیادی می باشد. سوپ دال عدس پیش غذایی بسیار مقوی برای پذیرایی از میهمانان و مناسب فصول سرد سال است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سوپ دال عدس را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سوپ دال عدس
دستور پخت سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ مجلسی به سبک جنوبی
1. طرز تهیه سوپ دال عدس
مرحله اول: ابتدا دال عدس و برنج را شسته آبکشی می کنیم و برای 1 ساعت می خیسانیم، بعد دال عدس و برنج را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.
2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز
پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن اجازه می دهیم تا تفت خورده و طلایی شود.
3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها
حالا سیر را رنده کرده و به همراه رب گوجه، فلفل و نمک به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر سیر و رنگ رب آزاد شود.
4. مرحله چهارم: افزودن سبزیجات
در این مرحله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به شکل نگینی خیلی ریز برش می دهیم و به باقی مواد می افزاییم.
5. مرحله پنجم: افزودن دال عدس و برنج
حالا دال عدس و برنج پخته شده را هم به سوپ می افزاییم و دو لیوان آب هم می افزاییم و اجازه می دهیم تا همه مواد با هم پخته شوند.6
6. مرحله آخر: سرو سوپ دال عدس
در نهایت پخت سوپ را با گوشت کوب برقی پوره کرده و از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار لیمو ترش نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ دال عدس جنوبی خوشمزه
منبع: سلام دنیا
شنیسل مرغ سوخاری از دسته غذا های پر طرفدار رستورانی که اصلیتی آلمانی دارد بسیار خوشمزه و راحت میتوان در منزل طبخ کرد. این غذا جزو گروه غذای ملل است و در کشور های مختلف با گوشت هایی نظیر بوقلمون، مرغ، گوشت گوسفند و گوساله که بعد مزه دار شدن در لایه ای از پودر نان قرار میگیرند و طبخ می شود. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی خوشمزه با آرد سوخاری به روش رستورانی.
سینه یا فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
آرد سوخاری | ۱۰۰ گرم |
نمک، روغن | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، پودر عصاره گوشت، آویشن، جز هندی | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
ابتدا مرغ ها را برش طولی به عرض ۲ سانتی متر می دهیم. بعد بین پلاستیک فریزر قرار داده و کمی با بیفتک کوب یا پشت چاقو مرغ را پهن می کنیم.
برای این غذا از فیله یا سینه مرغ می توان استفاده کرد. مرغ آماده شده را به همراه پیاز نگینی خورد شده و زعفران و نمک و فلفل به مدت ۱ ساعت مزه دار می کنیم.
اگر پودر سوخاری آماده در اختیار ندارید می توانید خمیر نان باگت را از داخل نان خارج کرده خشک و آسیاب کنید و ادویه های گفته شده در مواد لازم را با پودر نون مخلوط کنید. حالا آرد سوخاری خانگی شما آماده است. (اگر از پودر عصاره استفاده کردید در مصرف نمک احتیاط کنید)
در این مرحله ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و کمی با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی دربیاید.
بعد مرغ را آغشته به تخم مرغ کرده و با پودر سوخاری کامل روکش می کنیم. اگر دوست دارید روکش سوخاری ضخیم تر شود این مرحله را دو بار تکرار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
داخل تابه ای کمی روغن ریخته می گذاریم تا روغن داغ شود (نیازی به حجم زیاد روغن نداریم) شنیسل ها را داخل روغن چیده و اجازه می دهیم تا به طور کامل پخته شوند. بعد از تکمیل پخت از روغن خارج کرده روی کاغذ روغن گیر می گذاریم و می توان آن را با پوره سیب زمینی یا سبزیجات بخار پز سرو کرد. نوش جان
منبع : آشمزی
خورشت آلو مسما یکی از خورشت های بسیار لذیذ و محلی استان گیلان می باشد که بهترین نوع آن را در این شهر می توانید میل کنید. خورشت آلو مسما یکی از غذا های مجلسی به حساب می آید که هم با گوشت و هم با مرغ طبخ می شود؛ ولی با مرغ مدت زمان پخت کمتری دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خورش آلو مسما را به شما آموزش دهیم.
مرغ (ران یا سینه) | 4 تکه |
آلو قیسی | 12 عدد |
آلو سیاه | 12 عدد |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
زعفران دم شده | به میزان لازم |
مرحله اول آماده سازی مرغ: نیمی از یک پیاز را نگینی کنید، داخل قابلمه ای ریخته و کمی به همراه روغن تفت دهید. حالا مرغ، آب جوش و زردچوبه را به پیاز داغ افزوده و اجازه دهید تا مرغ کاملا پخته شود.
آلو و قیسی ها را خیس کنید و خوب بشویید تا اگر گرد و خاکی روی آنها وجود دارد از بین برود.
پیاز را به صورت خلالی خیلی ریز برش می دهیم، حالا داخل تابه دیواره بلندی روغن ریخته و پیاز ها را تا زمانی که کاملا طلایی شوند تنفت می دهیم.
حالا آلو های شسته شده را به پیاز داغ بیفزایید و تفت دهید، بعد نمک، فلفل، زعفران را هم اضافه کنید.
تکه های مرغ پخته شده را هم روی مواد می چینیم، حالا آب مرغ را روی مواد ریخته، درب تابه را می بندیم تا مواد کاملا با هم پخته و جا افتاده شوند و در نهایت آلو ها نرم شده و خورشت به روغن بیفتد حالا خورشت بی نظیر ما آماده شده در کنار برنج ایرانی سرو و نوش جان کنید.
منبع: سایت سلام دنیا
همراه شما عزیزان هستیم با آموزش لازانیا با دستور تهیه متفاوت. لازانیا را معمولا با سس گوشت و یا مرغ و قارچ و به صورت ربی آماده میکنند. اما پیشنهاد سرآشپز آشمزی برای شما عزیزان این است که همراه با سس بشامل ویژه و مرغ و اسفناج لازانیا را آماده کنید تا شاید به این روش بتوانید اسفناج که یک سبزی پر خاصیت و مفید برای کودکان در حال رشد می باشد را به کودکان بدهید تا نوش جان کنند. لازانیا به همراه مرغ و اسفناج یک ترکیب عالی می باشد و میتوانید آن را به سادگی و خیلی راحت و آسان تهیه کنید و به عنوان وعده ی اصلی غذایی در نظر بگیرید. با ما همراه باشید طرز تهیه لازانیا با مرغ و سس بشامل و اسفناج ساده و لذیذ.
لازانیا | ۱ بسته |
سینه مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۲ عدد |
اسفناج | ۵۰۰ گرم |
خامه صبحانه | ۱ پاکت |
پنیر پیتزا | ۳۰۰ گرم |
آرد | ۲ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
شیر | ۱ لیوان |
نمک فلفل آویشن برگ بو | به میزان لازم |
آب جوشیده داغ | به میزان لازم |
روغن مایع | به میزان لازم |
در یک قابلمه ۱ عدد پیاز را خرد کرده و روغن بریزید و سپس روی حرارت گذاشته و تفت دهید. سپس مرغ را به همراه ۱ قاشق چایخوری از ادویه و ۱ عدد برگ بو را اضافه کنید و تفت دهید. به میزان ۲ لیوان آب اضافه کرده و زیر شعله را کم کنید تا مرغ به مدت ۴۰-۵۰ دقیقه بپزد.
اسفناج را پاک کرده و خوب چند مرتبه بشوئید. سپس خرد کرده و در تابه روی حرارت متوسط قرار دهید تا اسفناج بخار پز شود. برای اینکه اسفناج خوشبو بپزد یک عدد پیاز را خرد کرده و به اسفناج اضافه کنید و تفت دهید و سپس از روی حرارت بردارید.
در یک تابه آرد را تفت دهید و سپس شیر و کره و ادویه ها را اضافه کنید و سپس بعد از کمی هم زدن سس را از روی حرارت برداشته و خامه را اضافه کنید تا سس خامه ای آماده شود.
قبل از شروع این مرحله فر را با حرارت ۱۵۰-۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود و سپس لازانیا را در آب جوش زده و در دیس که کمی چرب کرده اید بچینید. سپس مرغ ریش ریش شده و اسفناج و سس خامه ای و در آخر پنیر پیتزا را بریزید و سپس تکرار مرحله کنید و لا به لا بچینید تا دیس پر شود. در آخر دیس را در فر گذاشته و به مدت ۳۰ دقیقه زمان دهید تا لازانیا مرغ و اسفناج با سس بشامل آماده سرو شود.
در آخر بعد از آماده سازی لازانیا مرغ و اسفناج با سس بشامل می توانید در ظرف مورد نظر به همراه سس تند و سس دلخواه و نوشیدنی سرو کنید و نوش جان فرمائید.
منبع : آشمزی
حلوا آرد گندم از اصلی ترین حلوا هایی است که با دستوری ثابت در کل کشور تهیه می شود. حلوا یکی از دسر های اصیل ایرانی است که اغلب برای پذیرایی در مراسم مذهبی تهیه می شود. در بخش آشپزی امرو قصد داریم تا طرز تهیه حلوا آرد گندم را به شما آموزش دهیم.
آرد سفید | 2 لیوان |
شکر | 1 لیوان |
روغن مایع | 2/3 لیوان |
آب | 2 لیوان |
پودر هل | 1/4 قاشق چایخوری |
گلاب | 1 قاشق غذا خوری |
زعفران دم شده | 1 قاشق غذا خوری |
مرحله اول آماده سازی شهد حلوا: ابتدا شکر و آب را با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت زیاد بگذارید به نقطه جوش که رسید، پودر هل و گلاب را هم به شربت بیفزایید و اجازه دهید تا شربت به قوام برسد. حالا زعفران را افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.
آرد گندم را 3 مرتبه الک کنید و بعد تابه ای را روی حرارت بگذارید، روغن را داخل آن می ریزید تا کاملا گرم شود.
حالا آرد را به روغن افزوده و مدام آرد و روغن را مخلوط می کنیم، تا عطر آرد سرخ شده به مشام برسد و به رنگ کرمی نزدیک شود.
شهد آماده شده را به تدریج به آرد بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا حلوا در گوشه ای از قابلمه جمع شود.
حلوا را داغ داخل ظرف زیبایی ریخته تزئین کنید و نوش جان.