مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه حلوای آرد گندم زعفرانی خوشمزه مجلسی مرحله به مرحله

حلوا آرد گندم از اصلی ترین حلوا هایی است که با دستوری ثابت در کل کشور تهیه می شود. حلوا یکی از دسر های اصیل ایرانی است که اغلب برای پذیرایی در مراسم مذهبی تهیه می شود. در بخش آشپزی امرو قصد داریم تا طرز تهیه حلوا آرد گندم را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای حلوا آرد گندم

آرد سفید2 لیوان
شکر1 لیوان
روغن مایع2/3 لیوان
آب2 لیوان
پودر هل1/4 قاشق چایخوری
گلاب1 قاشق غذا خوری
زعفران دم شده                 1 قاشق غذا خوری


طرز تهیه حلوای آرد گندم | سلام دنیا

دستور پخت حلوا آرد گندم


1. طرز تهیه حلوای آرد گندم مجلسی و خوشمزه

مرحله اول آماده سازی شهد حلوا: ابتدا شکر و آب را با هم خوب مخلوط کنید و روی حرارت زیاد بگذارید به نقطه جوش که رسید، پودر هل و گلاب را هم به شربت بیفزایید و اجازه دهید تا شربت به قوام برسد. حالا زعفران را افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.


2. مرحله دوم: آماده سازی آرد گندم

آرد گندم را 3 مرتبه الک کنید و بعد تابه ای را روی حرارت بگذارید، روغن را داخل آن می ریزید تا کاملا گرم شود.


3. مرحله سوم: افزودن آرد گندم

حالا آرد را به روغن افزوده و مدام آرد و روغن را مخلوط می کنیم، تا عطر آرد سرخ شده به مشام برسد و به رنگ کرمی نزدیک شود.


4. مرحله چهارم: افزودن شهد

شهد آماده شده را به تدریج به آرد بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا حلوا در گوشه ای از قابلمه جمع شود.


5. مرحله آخر: سرو حلوا آرد گندم

حلوا را داغ داخل ظرف زیبایی ریخته تزئین کنید و نوش جان.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد