مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه پیتزا مخلوط خانگی با سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده

پیتزا مخلوط خانگی یکی از انواع پیتزاهای معروف و پرطرفدار در جهان است. همانطور که می دانید پیتزا یک غذای ایتالیایی است و جالب است بدانید پیتزا مخلوط تقریبا در هر کشوری با مواد متفاوتی تهیه می شود. مواد اصلی پیتزا مخلوط کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا هستند.

در این دستور ما از مخلوط گوشت چرخ کرده و کالباس استفاده کرده ایم که طعم بی نظیری به پیتز مخلوط می دهد. شما می توانید گوشت چرخ کرده را از دستور حذف کنید و یا اینکه در صورت تمایل می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ هم استفاده کنید.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پیتزا مخلوط تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پیتزا مخلوط تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.


مواد لازم پیتزا مخلوط خانگی

  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • کالباس ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • زیتون به اندازه کافی
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • آویشن به اندازه کافی
  • پنیر پیتزا به اندازه کافی
  • ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پیتزا مخلوط با سوسیس , پیتزا مخلوط بدون گوشت , pitza makhloot , \djch log,x

طرز تهیه پیتزا مخلوط  با سوسیس و کالباس و گوشت چرخ کرده

ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و درتابه اب روغن می ریزیم و روی حرارت کم اجازه می دهیم کمی داغ شود سپس پیاز را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و آویشن ،نمک،فلف سیاه را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.(اگر تمایل دارید که گوشت کاملا پخته شود می توانید کمی آب در تابه بریزید تا گوشت به مرور زمان کاملا مغز پخت شود و آب آن کاملا تبخیر شود)


پس از تفت دادن و تبخیر شدن آب گوشت ، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. کالباس را روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های ریز خرد می کنیم. قارچ ها را با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را میگیریم و بعد با کمک پارچه حوله‌ای ذرات سیاه روی آن را تمیز و درنهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی میکنیم و روی تخته به شکل ورقه ورقه برش می زنیم.


فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته ابتدا و انتهای آن را با چاقو کاملا جدا می کنیم و تخمه ها داخل آن را کاملا جدا می کنیم و از وسط نصف می کنیم و از طول یا عمودی آنها را برش می زنیم و سپس افقی برش می زنیم و می بینید که به صورت مربع های کوچک شده اند و چند عدد زیتون (به دلخواه)را نیز به صورت حلقه ای برش می دهیم.


فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگرا قرار می دهیم تا گرم شود. پس از آماده کردن خمیر پیتزا یا اگر آماده خریداری کرده اید در ظرف مخصوص خمیر را می گذاریم و در تابه ای کوچک کمی روغن میریریم و کمی که داغ شد رب گوجه فرنگی را کمی در آن تفت می دهیم و سپس روی خمیر می ریزیم و با پشت قاشق روی آن کاملا پخش می کنیم.


آنگاه پنیر پیتزا را نیز روی سس پخش می کنیم و گوشت و کالباس را نیز روی پنیر می ریزیم و قارچ،فلفل دلمه ای و ذرت را نیز در لایه بعدی روی مواد پیتزا پخش می کنیم

و در آخر مجددا پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و برای شکیل تر شدن ظاهر پیتزا زیتون و کمی از فلفل دلمه ای و قارچ،ذرت می ریزیم. در پایان پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا پنیر کاملا آب شود و رنگ آن طلایی شود.پس از پخت پیتزا را از فر خارج می کنیم و با سس کچاب نوش جان کنید.


منبع : پارسی دی

طرز تهیه رولت گوشت مجلسی و خوشمزه مرحله به مرحله

رولت گوشت نوعی غذای شیک و مناسب برای پذیرایی ها است زیرا این غذا را از قبل می توانید آماده در یخچال یا فریزر نگهداری کنید و فقط روز مهمانی با سس آن را بپزید. این غذا می تواند غذایی برای پیک نیک و یا تغذیه کودکان هم باشد. رولت ها انواع مختلف دارند که با مواد مختلف هم پر می شوند. این دستور از  بخش آشپزی  وب سایت سلام دنیا  گرفته شده است تا طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده با زرشک و گردو را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای رولت گوشت
  • گوشت چرخ کرده 500 گرم
  • تخم مرغ 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • زرشک 2 قاشق غذا خوری
  • گردو 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز داغ 2 قاشق غذا خوری
  • جعفری ساطوری شده 2 قاشق غذا خوری
  • رب 2 قاشق غذا خوری
  • سیر رنده شده 1 حبه
  • زعفران دم شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زرد چوبه به میزان لازم
  • روغن به میزان لازم
  • آب جوش نصف لیتر
دستور پخت رولت گوشت  با گردو و زرشک

طرز تهیه رولت گوشت |سلام دنیا

1. طرز تهیه رولت گوشت چرخ کرده خوشمزه
ابتدا پیاز را رنده کرده، آب آن را جدا می کنیم. سپس گوشت، تخم مرغ و ادویه را افزوده و به مدت 5 دقیقه با هم ورز می دهیم تا بافتی منسجم پیدا کند. بعد آن را داخل یخچال می گذاریم.

2. مرحله دوم پخت رولت گوشت
حالا مواد میان رولت را آماده می کنیم. پیاز داغ، زرشک شسته و خشک شده، جعفری و گردو را با هم مخلوط کرده و آماده می گذاریم.

3. مرحله سوم پخت رولت گوشت
در این مرحله، داخل قابلمه ای روغن ریخته و سیر و ادویه را با هم تفت می دهیم. سپس پیاز داغ و رب را افزوده تفت می دهیم رنگ رب که آزاد شد آب جوشیده را افزوده و اجازه می دهیم با حرارت کم بجوشد و کمی غلیظ شود.

4. مرحله چهارم پخت رولت گوشت
روی میز کار، پلاستیک فریزر بزرگی پهن می کنیم؛ سپس گوشت را روی آن ریخته و با دست به شکل یک مستطیل در می آوریم حالا از مواد آماده شده روی سطح گوشت به صورت یکسان پخش می کنیم و گوشت را به کمک پلاستیک از یک سمت رول می کنیم و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال می گذاریم.

5. مرحله پنجم تهیه رولت گوشت چرخ کرده
تابه ای مناسب سایز رولت را انتخاب کرده داخلش روغن ریخته و روی حرارت بگذارید حالا رولت گوشت را از داخل پلاستیک در آورده و داخل تابه دور تا دور آن را سرخ کنید. در نهایت سس آماده شده را روی رولت ریخته در ظرف را به مدت 1 ساعت بگذارید تا رولت مغز پخت شود.

6. مرحله ششم پخت رولت گوشت
حالا رولت کاملا پخته شده است. سس آن غلیظ و به روغن افتاده. رولت را به کمک کاردکی از ظرف خارج کرده داخل ظرف سرو بگذارید برش داده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه رولت گوشت مجلسی 
  • اگر مواد گوشتی آماده شده دارای انسجام کافی نبود از 1 تا 2 قاشق پودر نان به برای انسجام گوشت استفاده کنید.
  • مقدار کمی ادویه کاری این غذا را بسیار خوش عطر می کند.
  • برای مغز رولت از تخم مرغ آب پز و هویج هم می توانید استفاده کنید.

طرز تهیه حلیم بادمجون خوشمزه و مجلسی با گوشت مرحله به مرحله

حلیم بادمجان یک غذای اصیل ایرانی و بسیار خوشمزه است که اصالت آن به شهر های کرمان، شیراز و اصفهان بر می گردد. حلیم بادمجان بسیار پر فایده است که از خواص آن می توان به خانواده ویتامین B و فسفر، کلسیم، روی، مس، سدیم، آهن و پروتئین اشاره کرد. حلیم بادمجان معمولا برای ماه رمضان و بیشتر به عنوان پیش غذا استفاده می شود. درآشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه حلیم بادمجان را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای حلیم بادمجان

  • بادمجان 1 کیلو
  • برنج 1 پیمانه
  • پیاز داغ طلایی 1 پیمانه
  • گوشت 250 گرم
  • کشک 250 گرم
  • پیاز متوسط 2 عدد
  • نعنا داغ 3 قاشق غذاخوری
  • سیر داغ 2 قاشق غذاخوری
  • زعفران دم شده 1 قاشق غذا خوری
  • گردو خرد شده به میزان لازم
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت حلیم بادمجان

طرز تهیه حلیم بادمجان | سلام دنیا


1. طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت

ابتدا گوشت را داخل قابلمه ای به همراه روغن، زرد چوبه، فلفل، و پیاز خلالی شده کاملا تفت می دهیم. سپس آب جوش افزوده اجازه می دهیم تا کاملا گوشت پخته شود تا حدی که بافت گوشت خیلی نرم شود. بعد از پخت گوشت را از آب جدا کرده و با دست ریش ریش کنید.

2. مرحله دوم: آماده سازی مواد

بادمجان ها را پوست کنده، تکه تکه می کنیم و به همراه برنج و آب گوشت اجازه می دهیم تا کاملا پخته و له شوند بعد از پخت کامل مواد را در غذا ساز ریخته و کاملا مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.


3. مرحله سوم: حلیم بادمجون با برنج

در این مرحله گوشت را به برنج و بادمجان اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم و از یک جهت شروع به مخلوط کردن می کنیم تا کاملا بافت حلیم بادمجان به همان حالت کشدار برسد.


4. مرحله چهارم: افزودن کشک

حالا کشک را افزوده و اجازه می دهیم تا 15 دقیقه مزه مواد کاملا به خورد هم برود. در این مرحله نمک و زعفران را افزوده و حلیم بادمجان ما آماده می باشد.


5. مرحله آخر: تهیه حلیم بادمجون

حلیم بادمجان را در ظرف سرو مناسب ریخته و با کشک، گردو، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین می کنیم.

منبع: وب سایت سلام دنیا 

طرز تهیه چای ماسالا خوشمزه و اعلا در خانه + فوت و فن تهیه آن

چای ماسالا اصالتی هندی دارد این چای بومی مردمان هندوستان است که مربوط به 5 تا 9 هزار سال پیش می باشد. این چای در آن زمان فقط ترکیب شده بود از ادویه ها ولی در سال 1835 ترکیب شیر و چای سیاه توسط انگلیسی ها به این چای افزوده شد. چای ماسالا دارای خواص زیاد است از جمله چربی سوزی، ضد التهاب، تقویت سیستم ایمنی بدن، ترکیب ضد سرطانی و..... می باشد. در آموزش امروز که از بخش آشپزی  وب سایت سلام دنیا، گرفته شده است، قصد داریم تا طرز تهیه چای ماسالا را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای چای ماسالا

  • چای سیاه 1 قاشق غذا خوری
  • زنجبیل پودر شده 1 قاشق چایخوری
  • چای سبز 1 قاشق غذا خوری
  • رازیانه 1 قاشق غذا خوری
  • چوب دارچین پودر شده 1 عدد
  • بادیان ختایی 1 عدد
  • فلفل سیاه 15 عدد
  • میخک 6 عدد
  • هل ساییده 5 عدد

طرز تهیه چای ماسالا | سلام دنیا

دستور پخت چای ماسالا


1. طرز تهیه چای ماسالا خانگی

تمامی مواد گفته شده را تهیه کرده و به صورت تازه آسیاب کنید. سپس آنها را با هم مخلوط کرده از الک حریر رد کنید و قسمت های درشت را دوباره آسیاب کرده و به باقی مواد اضافه کنید. چای ماسالای خانگی ما آماده است.


2. مرحله دوم تهیه چای ماسالا

چای ماسالای آماده شده را به اندازه یک قاشق چایخوری داخل فنجان ریخته و شیر پر چرب را به آن بیفزایید مخلوط کنید نوش جان کرده و از خواص آن بهرمند شوید.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه چای ماسالا خانگی

  • چای ماسالا را در ظرف مناسب و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
  • برای درست کردن چای ماسالا به مقدار زیاد فقط کافیست مواد را چند برابر کنید.
  • چای ماسالا را شب ها با شیر میل کنید تا خواب آرامی داشته باشید.
  • اگر ادویه ها را قبل از آسیاب کردن داخل تابه خالی تفت دهید چای ماسالای شما کیفیت بیشتری پیدا می کند.

طرز تهیه چای ماسالا برای لاغری

  • چای ماسالا یک ترکیب بسیار پر فایده برای بدن است که اگر این چای را به عنوان یک چربی سوز استفاده می کنید بهتر است آن را شیر کم چرب یا آب میل کنید.

طرز تهیه دسر یخچالی خوشمزه ساده و سریع با شیر

دسر وعده ای است که معمولا در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. دسر ها اغلب شیرین هستند و در برخی از کشور ها اصلا وعده ای به نام دسر وجود ندارد و مخلوطی از شیرینی و شوری ها روی میز غذا قرار گرفته و همزمان میل می شود ولی در بعضی نقاط هم یک وعده غذایی جداگانه، مدت زمانی پس از صرف غذا سرو می شود. در اغلب ژله ها برای رسیدن به قوام مناسب از پودر ژله تهیه می شود که از خواص غذایی بالایی برخوردار است. در این آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه دسر ساده و سریع خانگی یخچالی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای دسر ساده

  • شیر 1 پیمانه
  • توت فرنگی پاک شده 1 پیمانه
  • شکر 1 و 1/2 پیمانه
  • خامه 2 پیمانه
  • آب 1/2 پیمانه
  • وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوری سر صاف
  • تخم مرغ 2 عدد

دستور پخت دسر ساده

طرز تهیه دسر ساده یخچالی | سلام دنیا

1. مرحله اول تهیه دسر ساده

پودر ژلاتین و آب را مخلوط کرده و رور حرارت کتری می گذاریم تا مایعی شفاف حاصل شود.


2. مرحله دوم تهیه دسر ساده

ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر وانیل تا حدی مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها بی رنگ و سفت شوند.


3. مرحله سوم تهیه دسر ساده

سپس خامه و ژلاتین حل شده را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم تا بافت یکدستی داشته باشیم.


4. مرحله چهارم دسر ساده با شیر

حالا زمان آن رسیده تا شیر را کمی گرم کرده و آرام آرام به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنیم حالا توت فرنگی های تکه شده را به مخلوط افزوده مواد را داخل قالب مناسبی ریخته و داخل یخچال گذاشته و بعد از گذشت 5 ساعت ظرف را درآورده به مدت چند ثانیه قالب را داخل آب جوش قرار می دهیم تا دیواره ها جدا شوند سپس داخل ظرف سرو برگردانده و تزیین می کنیم.


نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه دسر ساده و شیک مجلسی بدون فر 

  • اگر زمان داشتید این ژله را از شب قبل آماده کرده تا از سفت شدن آن، اطمینان حاصل کنیم.
  • ژله را که با آب مخلوط کردیم حالت اسفنجی می گیرد و روی حرارت ملایم بخار بگذارید تا شفاف شود.
  • از مقداری رنگ خوراکی ژله ای هم می توانید استفاده کنید.
  • اگر در برگردانده ژله تبحر ندارید با یک پنبه روغنی کمی قالب را چرب کنید.

منبع: salamdonya