پیتزا مخلوط خانگی یکی از انواع پیتزاهای معروف و پرطرفدار در جهان است. همانطور که می دانید پیتزا یک غذای ایتالیایی است و جالب است بدانید پیتزا مخلوط تقریبا در هر کشوری با مواد متفاوتی تهیه می شود. مواد اصلی پیتزا مخلوط کالباس ، سس کچاپ و پنیر پیتزا هستند.
در این دستور ما از مخلوط گوشت چرخ کرده و کالباس استفاده کرده ایم که طعم بی نظیری به پیتز مخلوط می دهد. شما می توانید گوشت چرخ کرده را از دستور حذف کنید و یا اینکه در صورت تمایل می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ هم استفاده کنید.
با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر پیتزا مخلوط تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری پیتزا مخلوط تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید.
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و درتابه اب روغن می ریزیم و روی حرارت کم اجازه می دهیم کمی داغ شود سپس پیاز را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و تفت می دهیم و آویشن ،نمک،فلف سیاه را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.(اگر تمایل دارید که گوشت کاملا پخته شود می توانید کمی آب در تابه بریزید تا گوشت به مرور زمان کاملا مغز پخت شود و آب آن کاملا تبخیر شود)
پس از تفت دادن و تبخیر شدن آب گوشت ، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. کالباس را روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های ریز خرد می کنیم. قارچ ها را با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را میگیریم و بعد با کمک پارچه حولهای ذرات سیاه روی آن را تمیز و درنهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی میکنیم و روی تخته به شکل ورقه ورقه برش می زنیم.
فلفل دلمه ای را می شوییم و روی تخته ابتدا و انتهای آن را با چاقو کاملا جدا می کنیم و تخمه ها داخل آن را کاملا جدا می کنیم و از وسط نصف می کنیم و از طول یا عمودی آنها را برش می زنیم و سپس افقی برش می زنیم و می بینید که به صورت مربع های کوچک شده اند و چند عدد زیتون (به دلخواه)را نیز به صورت حلقه ای برش می دهیم.
فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگرا قرار می دهیم تا گرم شود. پس از آماده کردن خمیر پیتزا یا اگر آماده خریداری کرده اید در ظرف مخصوص خمیر را می گذاریم و در تابه ای کوچک کمی روغن میریریم و کمی که داغ شد رب گوجه فرنگی را کمی در آن تفت می دهیم و سپس روی خمیر می ریزیم و با پشت قاشق روی آن کاملا پخش می کنیم.
آنگاه پنیر پیتزا را نیز روی سس پخش می کنیم و گوشت و کالباس را نیز روی پنیر می ریزیم و قارچ،فلفل دلمه ای و ذرت را نیز در لایه بعدی روی مواد پیتزا پخش می کنیم
و در آخر مجددا پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم و برای شکیل تر شدن ظاهر پیتزا زیتون و کمی از فلفل دلمه ای و قارچ،ذرت می ریزیم. در پایان پیتزا را به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا پنیر کاملا آب شود و رنگ آن طلایی شود.پس از پخت پیتزا را از فر خارج می کنیم و با سس کچاب نوش جان کنید.
منبع : پارسی دی
حلیم بادمجان یک غذای اصیل ایرانی و بسیار خوشمزه است که اصالت آن به شهر های کرمان، شیراز و اصفهان بر می گردد. حلیم بادمجان بسیار پر فایده است که از خواص آن می توان به خانواده ویتامین B و فسفر، کلسیم، روی، مس، سدیم، آهن و پروتئین اشاره کرد. حلیم بادمجان معمولا برای ماه رمضان و بیشتر به عنوان پیش غذا استفاده می شود. درآشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه حلیم بادمجان را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای حلیم بادمجان
دستور پخت حلیم بادمجان
1. طرز تهیه حلیم بادمجان با گوشت
ابتدا گوشت را داخل قابلمه ای به همراه روغن، زرد چوبه، فلفل، و پیاز خلالی شده کاملا تفت می دهیم. سپس آب جوش افزوده اجازه می دهیم تا کاملا گوشت پخته شود تا حدی که بافت گوشت خیلی نرم شود. بعد از پخت گوشت را از آب جدا کرده و با دست ریش ریش کنید.
2. مرحله دوم: آماده سازی مواد
بادمجان ها را پوست کنده، تکه تکه می کنیم و به همراه برنج و آب گوشت اجازه می دهیم تا کاملا پخته و له شوند بعد از پخت کامل مواد را در غذا ساز ریخته و کاملا مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
3. مرحله سوم: حلیم بادمجون با برنج
در این مرحله گوشت را به برنج و بادمجان اضافه کرده و روی حرارت می گذاریم و از یک جهت شروع به مخلوط کردن می کنیم تا کاملا بافت حلیم بادمجان به همان حالت کشدار برسد.
4. مرحله چهارم: افزودن کشک
حالا کشک را افزوده و اجازه می دهیم تا 15 دقیقه مزه مواد کاملا به خورد هم برود. در این مرحله نمک و زعفران را افزوده و حلیم بادمجان ما آماده می باشد.
5. مرحله آخر: تهیه حلیم بادمجون
حلیم بادمجان را در ظرف سرو مناسب ریخته و با کشک، گردو، نعنا داغ، پیاز داغ و سیر داغ تزیین می کنیم.
منبع: وب سایت سلام دنیا
چای ماسالا اصالتی هندی دارد این چای بومی مردمان هندوستان است که مربوط به 5 تا 9 هزار سال پیش می باشد. این چای در آن زمان فقط ترکیب شده بود از ادویه ها ولی در سال 1835 ترکیب شیر و چای سیاه توسط انگلیسی ها به این چای افزوده شد. چای ماسالا دارای خواص زیاد است از جمله چربی سوزی، ضد التهاب، تقویت سیستم ایمنی بدن، ترکیب ضد سرطانی و..... می باشد. در آموزش امروز که از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا، گرفته شده است، قصد داریم تا طرز تهیه چای ماسالا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای چای ماسالا
دستور پخت چای ماسالا
1. طرز تهیه چای ماسالا خانگی
تمامی مواد گفته شده را تهیه کرده و به صورت تازه آسیاب کنید. سپس آنها را با هم مخلوط کرده از الک حریر رد کنید و قسمت های درشت را دوباره آسیاب کرده و به باقی مواد اضافه کنید. چای ماسالای خانگی ما آماده است.
2. مرحله دوم تهیه چای ماسالا
چای ماسالای آماده شده را به اندازه یک قاشق چایخوری داخل فنجان ریخته و شیر پر چرب را به آن بیفزایید مخلوط کنید نوش جان کرده و از خواص آن بهرمند شوید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه چای ماسالا خانگی
طرز تهیه چای ماسالا برای لاغری
دسر وعده ای است که معمولا در پایان یک وعده غذایی سرو می شود. دسر ها اغلب شیرین هستند و در برخی از کشور ها اصلا وعده ای به نام دسر وجود ندارد و مخلوطی از شیرینی و شوری ها روی میز غذا قرار گرفته و همزمان میل می شود ولی در بعضی نقاط هم یک وعده غذایی جداگانه، مدت زمانی پس از صرف غذا سرو می شود. در اغلب ژله ها برای رسیدن به قوام مناسب از پودر ژله تهیه می شود که از خواص غذایی بالایی برخوردار است. در این آموزش آشپزی قصد داریم تا طرز تهیه دسر ساده و سریع خانگی یخچالی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای دسر ساده
دستور پخت دسر ساده
1. مرحله اول تهیه دسر ساده
پودر ژلاتین و آب را مخلوط کرده و رور حرارت کتری می گذاریم تا مایعی شفاف حاصل شود.
2. مرحله دوم تهیه دسر ساده
ابتدا تخم مرغ ها را به همراه شکر وانیل تا حدی مخلوط می کنیم تا تخم مرغ ها بی رنگ و سفت شوند.
3. مرحله سوم تهیه دسر ساده
سپس خامه و ژلاتین حل شده را افزوده و کاملا مخلوط می کنیم تا بافت یکدستی داشته باشیم.
4. مرحله چهارم دسر ساده با شیر
حالا زمان آن رسیده تا شیر را کمی گرم کرده و آرام آرام به مخلوط اضافه کرده و خوب مخلوط کنیم حالا توت فرنگی های تکه شده را به مخلوط افزوده مواد را داخل قالب مناسبی ریخته و داخل یخچال گذاشته و بعد از گذشت 5 ساعت ظرف را درآورده به مدت چند ثانیه قالب را داخل آب جوش قرار می دهیم تا دیواره ها جدا شوند سپس داخل ظرف سرو برگردانده و تزیین می کنیم.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه دسر ساده و شیک مجلسی بدون فر
منبع: salamdonya