چای ماسالا اصالتی هندی دارد این چای بومی مردمان هندوستان است که مربوط به 5 تا 9 هزار سال پیش می باشد. این چای در آن زمان فقط ترکیب شده بود از ادویه ها ولی در سال 1835 ترکیب شیر و چای سیاه توسط انگلیسی ها به این چای افزوده شد. چای ماسالا دارای خواص زیاد است از جمله چربی سوزی، ضد التهاب، تقویت سیستم ایمنی بدن، ترکیب ضد سرطانی و..... می باشد. در آموزش امروز که از بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا، گرفته شده است، قصد داریم تا طرز تهیه چای ماسالا را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای چای ماسالا
دستور پخت چای ماسالا
1. طرز تهیه چای ماسالا خانگی
تمامی مواد گفته شده را تهیه کرده و به صورت تازه آسیاب کنید. سپس آنها را با هم مخلوط کرده از الک حریر رد کنید و قسمت های درشت را دوباره آسیاب کرده و به باقی مواد اضافه کنید. چای ماسالای خانگی ما آماده است.
2. مرحله دوم تهیه چای ماسالا
چای ماسالای آماده شده را به اندازه یک قاشق چایخوری داخل فنجان ریخته و شیر پر چرب را به آن بیفزایید مخلوط کنید نوش جان کرده و از خواص آن بهرمند شوید.
نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه چای ماسالا خانگی
طرز تهیه چای ماسالا برای لاغری