مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده ساده و راحت و مجلسی برای 4 نفر

قیمه یکی از غذا های خوش آب و رنگ و سنتی ایرانی است و با سیب زمینی سرخ شده زعفرانی سرو می شود و در اغلب مراسمات مذهبی طبخ شده و به نام قیمه امام حسینی معروف است. قیمه با روش های بسیار زیادی در شهرهای مختلفی در کشورمان طبخ می شود یک نوع آن با گوشت چرخ شده می باشد که در گیلان مرسوم است و اکثرا با گوجه پوره شده به جای رب گوجه تهیه می شود. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده ساده و راحت و مجلسی برای 4 نفر.

مواد لازم برای تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده مجلسی

لپه۱۰۰ گرم
گوشت چرخ شده۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
گوچه پوره شده۲ عدد
لیمو عمانی۲ عدد
پیاز۱ عدد
روغنبه میزان لازم
پود هل، پودر گل محمدیبه میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبهبه میزان لازم
چوب دارچین۱ تکه

طرز تهیه قیمه با گوشت چرخ کرده

دستور پخت قیمه با گوشت چرخ کرده برای 4 نفر

مرحله یک: آماده سازی مواد اولیه

گوجه ها را می شوییم پوست آن ها را جدا کرده و توسط رنده یا گوشکوب برقی گوجه ها را پوره می کنیم. پیاز را یه صورت خلالی خورد کرده و آماده می گذاریم. لیمو امانی را به مدت یک ساعت در آب داغ خیس کرده تا تلخی آن گرفته شود. لپه را از شب قبل خیس می کنیم در مقداری آب و یک تکه چوب دارچین می پزیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم: دستور تهیه قیمه با گوشت چرخ شده

ابتدا داخل ظرف مناسبی برای پخت خورشت مقداری روغن ریخته و پیاز ها را داخل روغن سرخ می کنیم طلایی که شد گوشت و ادویه ها را افزوده و کاملا تفت می دهیم. حالا داخل تابه ای دیگر رب را با روغن تفت داده رنگ رب که آزاد شد پوره گوجه فرنگی را به آن افزوده و وقتی به غلظت رسید به مواد خورش می افزاییم.

حالا لپه را افزوده و آب جوشیده و لیمو عمانی را به خورشت اضافه کنید و به مدت یک ساعت اجازه دهید تا خورشت به طور کامل پخته و به روغن بیفتد. در نهایت کار نمک و زعفران خورش را می افزاییم و در کنار چلوی ایرانی سرو می کنیم.

نکات و فوت و فن های خورش قیمه با گوشت چرخ کرده ساده

  1. بهتر است از نوعی گوجه خوشرنگ کم دانه و ترش استفاده کنید.
  2. گوشت مصرف شده در این خورشت بهتر است ترکیب گوساله و گوسفند مخلوط چرخ شده باشد.
  3. این خورشت را در ظرف مسی تهیه کنید.
  4. در کنار خورشت از شربت به لیمو استفاده کنید.
  5. در نهایت کار زمان سرو کمی پودر دارچین روی خورشت بریزید.
  6. رنده پوست لیمو به این غذا طعمی بهشتی می دهد.
  7. همیشه از سیب زمینی سرخ شده برای تکمیل غذا استفاده کنید.

منبع : آشمزی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد