کرم بروله یکی از دسر های بسیار خوشمزه و پر طرفدار فرانسوی است که بافتی خامه ای دارد و رویه ای ترد و شکننده که بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد. دسر کرم بروله به راحتی و با مواد در دسترس تهیه می شود و گزینه خوبی برای پذیرایی از میهمانان به حساب می آید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کرم بروله را به شما آموزش دهیم.
زرده تخم مرغ | 6 عدد |
خامه صبحانه | 500 میلی لیتر |
پودر شکر | 1/3 پیمانه |
شکر دانه ریز | 1/4 پیمانه |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
مرحله اول: ابتدا تخم مرغ، پودر شکر و وانیل را با هم کمی مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.
حالا خامه را داخل شیرجوش بریزید و روی حرارت بگذارید تا کم کم گرم شود و از دور شیر جوش شروع به جوشیدن کند. حالا به تدریج به مواد تخم مرغی بیفزایید و مدام مخلوط کنید تا یکدست شود.
داخل سینی مناسبی کاسه های مخصوص پخت کرم بروله را بچینید و داخل سینی بزرگ را تا نیمه ظرف آب در حال جوش بریزید.
مواد آماده شده را داخل پارچ مناسبی بریزید و حالا به راحتی مواد را به کاسه های پخت انتقال دهید.
حالا سینی حاوی کرم را داخل فر گرم شده با دمای 50 درجه سانتی گراد قرار دهید. اگر قالب ها عمق 3 سانتی متری داشته باشند حدودا 30 دقیقه و اگر بیشتر بود تا 45 دقیقه پخت کرم زمان می برد.
کرم را از داخل فر خارج کرده و 5 دقیقه زمان می دهید تا خنک شود. بعد به مدت 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
کرم بروله را از داخل یخچال خارج می کنیم و یک لایه شکر دانه ریز به صورت یکنواخت روی کرم می ریزیم و داخل فر می گذاریم تا کاملا شکر ذوب شود و لایه کاراملی شکننده ای روی کرم بروله ایجاد شود.
دوباره کمی که خنک شد از داخل فر خارج کنید و به مدت فقط 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. بیشتر بماند حالت تردی لایه شکری از بین می رود و نوش جان.
منبع: سلام دنیا