مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی خوشمزه و مجلسی با هویج و کرفس به سبک اصیل مشهد

ترشی گوجه فرنگی ترشی خوشمزه و مجلسی زیبایی است که اصالتی مربوط به شهر مشهد دارد. متشکل از انواع صیفی جات می باشد که در پوره گوجه غوطه ور می شوند. نام دیگر ترشی گوجه فرنگی، سالاد زمستانی هم می باشد. این ترشی در فصل پاییز که انواع صیفی جات موجود می باشند تهیه می شود. بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای ترشی آب گوجه فرنگی خانگی اصل مشهد مرحله به مرحله

گوجه فرنگی3 کیلوگرم
هویج500 گرم
سیر100 گرم
فلفل تند100 گرم
کرفس1 دسته کوچک
گل کلم متوسط         1 عدد
سرکه6 لیوان
نمک1 قاشق چایخوری

طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی خوشمزه خانگی به روش اصیل


دستور پخت ترشی آب گوجه فرنگی خانگی اصل مشهد مرحله به مرحله


1. طرز تهیه ترشی گوجه فرنگی مشهدی به روش اصل

مرحله اول: ابتدا گوجه فرنگی ها را پوست می گیریم، سپس داخل قابلمه ای می ریزیم و با هر وسیله ای که در دسترس دارید مثل گوشت کوب برقی گوجه را کاملا پوره کنید.

2. مرحله دوم: پخت گوجه

بعد از اینکه گوجه ها آماده شدند به مدت 15 دقیقه روی حرارت می گذاریم و سپس سرکه را به آن می افزاییم. بعد از گذشت این مدت از روی حرارت برداشته و نمک را هم به آن می افزاییم.


3. مرحله سوم: آماده سازی صیفی جات

24 ساعت قبل از تهیه ترشی، کرفس، هویج، گل کلم، سیر، فلفل تند را شسته و روی پارچه ای نخی پهن می کنیم تا به طور کامل رطوبت اضافی آنها از بین برود سپس تمام مواد را به شکل نگینی ریز خرد می کنیم.


4. مرحله چهارم: آماده سازی صیفی جات

در این مرحله تمام مواد آماده شده را به پوره گوجه فرنگی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.


5. مرحله آخر: نگهداری و سرو ترشی

ترشی ها را داخل شیشه های تمیز و خشک ترشی ریخته و درب آنها را می بندیم و به مدت 1 روز در دمای آشپزخانه و 14 روز در یخچال می گذاریم؛ بعد از گذشت این زمان ترشی گوجه فرنگی آماده سرو است. نوش جان.


منبع: سایت سلام دنیا 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد