ماهیچه پلو یکی از غذا های اصیل ایرانی است که بسیار مقوی می باشد و معمولا برای پذیرایی در مراسم خاص تهیه می شود. ماهیچه پلو یک غذای بسیار مقوی هم می باشد که مناسب برای دوران تقاهت بیمار است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ماهیچه پلو را به شما آموزش دهیم.
پیاز را خلال کرده و داخل قابلمه مناسبی بریزید و به همراه روغن کمی تفت دهید. پیاز که کمی عسلی شد؛ فلفل، زردچوبه و ماهیچه را داخل قابلمه بریزید.
مواد را به مدت 10 دقیقه تفت دهید. حالا 2 لیوان آب به ماهیچه بیفزایید و اجازه دهید ماهیچه به آرامی پخته شود در حدی که گوشت از استخوان به راحتی جدا شود.
ماهیچه که کاملا پخته شد و مقدار کمی عصاره غلیظ در قابلمه باقی ماند، وقت اضافه کردن نمک و زعفران به ماهیچه است.
برنج را می شوییم و به مدت 2 ساعت داخل آب و نمک خیس می کنیم.
برنج را داخل قابلمه آب جوش می ریزیم و بعد از 8 دقیقه آن را آبکش می کنیم و روی آن آب ولرم می ریزیم.
داخل قابلمه کمی آب و روغن ریخته و برنج را داخل قابلمه می ریزیم و روی برنج را دم کنی می گذاریم و به مدت 45 دقیقه برنج را دم می گذاریم.
برنج دم شده را داخل دیس زیبایی ریخته و ماهیچه های پخته شده را در کنار دیس قرار داده و کمی کره ذوب شده روی آن بریزید و نوش جان.
منبع: سلام دنیا
بریانی پلو با مرغ یک غذای بسیار خوشمزه هندی و پاکستانی است که در دنیا بسیار شهرت دارد و در صدر فروش پر طرفدارترین غذاهای هندی به شمار میاد چرا که سرشار از عطر و طعم و رنگ است. بریانی پلو در رستوران های هند یکی از غذا های اصلی می باشد و همچنین یک شام خوشمزه برای عروسی ها در هند و پاکستان است، بریانی پلو را بیشتر با مرغ سرو می کنند ولی در کشور هند بدلیل جمعیت زیاد این کشور گوشت و مرغ کمتر در سبد غذایی آنها جا دارد و بیشتر سعی می کنند این غذا را با سبزیجات طبخ کنند. ادویه غالب در مزه دار کردن مرغ، هل و زنجبیل است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه بریانی پلو با مرغ هندی ساده و خوشمزه و زعفرانی .
مرغ را خوب شسته و به اندازه دلخواه برش زده سپس در مخلوط ماست و زعفران و هل زنجبیل و میخک و زیره و فلفل سیاه و کمی نمک خوابانده و ماساژ دهید تا مرغ خوب مزه دار شود سپس ظرف مرغ را برای ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند.
پیاز را شسته و خلالی خرد می کنیم و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم تا سبک شود سپس سیر رنده شده را به همراه گوجه نگینی شده تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود سپس مرغ های مزه دار شده را افزوده و مقدار کمی آب می ریزیم تا سینه مرغ خوب پخته شود.
برنج را از قبل با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس مقدار کمی زنده تر از همیشه آبکش می کنیم کف قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی حلقه شده را می چینیم سپس یک لایه برنج ریخته و از مواد میانی مرغ ها را می چینیم و مقداری روی آن گشنیز ساطوری شده اضافه می کنیم و مابقی برنج را ریخته و بمدت ۵۰ دقیقه دم می گذاریم در انتهای پخت کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و در ظرف سرو کشیده و با گشنیز تزئین می کنیم. نوش جان
منبع : پارسی دی
2. مرحله دوم: آماده سازی گوشت قلقلی
گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل خوب ورز می دهیم و بعد به شکل کوفته ریزه در آورده و در مقداری روغن خوب تفت می دهیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی اسفناجاسفناج را هم داخل تابه ای که کوفته ریزه ها را پختیم ریخته و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و بعد به آن نمک و فلفل می زنیم.
4. مرحله چهار: پخت برنج
داخل قابلمه بزرگی، آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید بعد از اینکه جوشید برنج خیس خورده را به آن می افزاییم و بعد از 10 دقیقه برنج را آبکش کرده و روی آن آب ولرم می ریزیم.
5. مرحله پنجم: دم گذاشتن اسفناج پلو
مقداری روغن ته قابلمه ریخته و ته دیگ دلخواهتان را بگذارید بعد به صورت لایه لایه از برنج سفید، اسفناج و کوفته ریزه داخل قابلمه بریزید و در نهایت کره ذوب شده و زعفران را روی برنج بریزید و برنج را به مدت 50 دقیقه دم بگذارید.
6. مرحله آخر: سرو اسفناج پلو
بعد از دم کشیدن کامل، برنج را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا
زیره پلو یکی مقوی ترین و خوشمزه ترین پلو ها می باشد که تاریخچه آن به شهر کرمان بر می گردد. زیره یکی از معروف ترین ادویه کرمان است. زیره پلو یک غذا بسیار مقوی است طبیعت زیره گرم است و این پلو خوشمزه بسیار مناسب فصل پاییز و زمستان می باشد و همچنین از خواص زیره می توان به رفع سوء هاضمه و نفخ شکم و کاهش وزن اشاره کرد. این غذا به طور رایج با مرغ یا گوشت و یا گوشت قلقلی تهیه می شود و بدلیل طبع سرد برنج و اینکه زیره طبع گرمی به غذا می دهند و کاملا مصلح یکدیگرند. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه زیره پلو کرمانی مجلسی با گوشت قلقلی مرحله به مرحله.
ابتدا یک پیاز را شسته و آب اضافی آن را بگیرید سپس با گوشت چرخ کرده و نمک و فلفل سیاه و کمی زردچوبه مخلوط کنید و شروع به ورز دادن مواد کنید اگر حین ورز دادن مواد کمی شل بود ۱ ق غذا خوری آرد نخودچی به آن اضافه کرده سپس به مقدار دلخواه گوشت چرخ کرده را برداشته و با دست گرد می کنیم و داخل یک بشقاب قرار می دهیم و برای ده دقیقه داخل فریرز قرار داده تا مسنجم شود و در حین سرخ شدن از هم نپاشد.
داخل تابه روغن بریزید تا داغ شود سپس گوشت قلقلی ها را داخل روغن داغ سرخ کنید و کنار بگذارید.
برنج را از قبل با مقداری نمک خیس کرده و روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد وقتی خامی برنج گرفته شد و کمی نرم شد آبکش کرده و کف قابلمه کمی روغن ریخته و نصف برنج را میریزید (اگر دوست داشتید زیره زیر دندان احساس شود آن را نکوبیده اگر دوست داشتید پودر کنید که در آن صورت ۱ ق غذا خوری بریزید) زیره را با برنج مخلوط و مابقی برنج را می ریزیم سپس زیره پلو را دم گذاشته و در انتهای پخت کمی کره به همراه زعفران به زیره پلو اضافه می کنیم. نوش جان
منبع : پارسی دی
پاچینی مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین فست فود های امروزی می باشد که تهیه آن در منزل بسیار راحت و کم هزینه است و همچنین شما می توانید در تولد ها و مهمونی ها کنار غذا هاتون پاچینی مرغ را تهیه کنید و همچنین این غذا را به عنوان وعده شام می توانید همراه با سس گوجه فرنگی میل کنید. برای تزئین این غذا بعد از پخت فویل دور استخوان های کتف بپیچید تا مجلسی تر به نظر بیاد و خوردن آن با دست راحت تر باشد. کتف مرغ دارای کلسترول است پس به کسانی کلسترول بالا دارند پیشنهاد می شود در مصرف این غذا احتیاط کنند. برای این غذای خوشمزه می توانید از پودر سوخاری پانکو و اگر در دسترس نداشتید یک بسته کرانچی را با ادویه مخصوص آسیاب کنید تا پودر سوخاری نارنجی داشته باشید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پاچینی مرغ سوخاری ساده و خوشمزه فست فودی در منزل.
مهم ترین مرحله پاچینی مرغ این مرحله می باشد پس با یک چاقوی نوک تیز یک برش در قسمت بالایی کتف بزنید و حالا با کمک چاقو گوشت کتف را به سمت پایین بکشید تا کاملا از استخوان جدا شود گوشت انتهای کتف را با دست برگردانید تا مانند گرد و توپی در بیاد همه کتف ها را به همینطور آماده کنید.
پاچینی حاضر شده را کف یک ظرف گود ریخته و روی آن را با زعفران دم کرده و نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید. پیاز را خلالی خرد کرده و با مقداری نمک مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پیاز آب بیندازد سپس پیاز های خلالی شده را به کتف مرغ اضافه کنید و روی ظرف را بپوشانید و در یخچال بمدت ۲ الی ۳ ساعت قرار دهید تا مزه دار شود.
داخل یک کاسه آرد را به همراه نشاسته ذرت و تمام ادویه های گفته شده در دستور را به همراه نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. در کاسه دیگر آرد سوخاری ریخته و کنار گذاشته.
کتف های مزه دار شده را ابتدا در مخلوط آرد بزنید و خوب کاور کنید سپس در تخم مرغ بزنید و در انتها در پودر سوخاری بغلطانید تا خوب کاور شود به همین ترتیب تمام کتف ها را حاضر می کنیم. داخل یک شیر جوش روغن ریخته تا داغ شود سپس پاچینی ها را داخل روغن داغ خوب سرخ می کنیم و همراه با سس گوجه میل کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی