2. مرحله دوم: آماده سازی گوشت قلقلی
گوشت چرخ کرده را به همراه نمک و فلفل خوب ورز می دهیم و بعد به شکل کوفته ریزه در آورده و در مقداری روغن خوب تفت می دهیم.
3. مرحله سوم: آماده سازی اسفناجاسفناج را هم داخل تابه ای که کوفته ریزه ها را پختیم ریخته و خوب تفت می دهیم تا آب اضافی آن بخار شود و بعد به آن نمک و فلفل می زنیم.
4. مرحله چهار: پخت برنج
داخل قابلمه بزرگی، آب و نمک بریزید و روی حرارت بگذارید بعد از اینکه جوشید برنج خیس خورده را به آن می افزاییم و بعد از 10 دقیقه برنج را آبکش کرده و روی آن آب ولرم می ریزیم.
5. مرحله پنجم: دم گذاشتن اسفناج پلو
مقداری روغن ته قابلمه ریخته و ته دیگ دلخواهتان را بگذارید بعد به صورت لایه لایه از برنج سفید، اسفناج و کوفته ریزه داخل قابلمه بریزید و در نهایت کره ذوب شده و زعفران را روی برنج بریزید و برنج را به مدت 50 دقیقه دم بگذارید.
6. مرحله آخر: سرو اسفناج پلو
بعد از دم کشیدن کامل، برنج را داخل ظرف سرو ریخته و نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا