شنیسل مرغ سوخاری از دسته غذا های پر طرفدار رستورانی که اصلیتی آلمانی دارد بسیار خوشمزه و راحت میتوان در منزل طبخ کرد. این غذا جزو گروه غذای ملل است و در کشور های مختلف با گوشت هایی نظیر بوقلمون، مرغ، گوشت گوسفند و گوساله که بعد مزه دار شدن در لایه ای از پودر نان قرار میگیرند و طبخ می شود. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه شنیسل مرغ خانگی خوشمزه با آرد سوخاری به روش رستورانی.
سینه یا فیله مرغ | ۳۰۰ گرم |
آرد سوخاری | ۱۰۰ گرم |
نمک، روغن | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۲ عدد |
فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، پودر عصاره گوشت، آویشن، جز هندی | از هر کدام نصف قاشق چایخوری |
پیاز | ۱ عدد |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
ابتدا مرغ ها را برش طولی به عرض ۲ سانتی متر می دهیم. بعد بین پلاستیک فریزر قرار داده و کمی با بیفتک کوب یا پشت چاقو مرغ را پهن می کنیم.
برای این غذا از فیله یا سینه مرغ می توان استفاده کرد. مرغ آماده شده را به همراه پیاز نگینی خورد شده و زعفران و نمک و فلفل به مدت ۱ ساعت مزه دار می کنیم.
اگر پودر سوخاری آماده در اختیار ندارید می توانید خمیر نان باگت را از داخل نان خارج کرده خشک و آسیاب کنید و ادویه های گفته شده در مواد لازم را با پودر نون مخلوط کنید. حالا آرد سوخاری خانگی شما آماده است. (اگر از پودر عصاره استفاده کردید در مصرف نمک احتیاط کنید)
در این مرحله ابتدا تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و کمی با چنگال مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی دربیاید.
بعد مرغ را آغشته به تخم مرغ کرده و با پودر سوخاری کامل روکش می کنیم. اگر دوست دارید روکش سوخاری ضخیم تر شود این مرحله را دو بار تکرار کنید و بعد به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
داخل تابه ای کمی روغن ریخته می گذاریم تا روغن داغ شود (نیازی به حجم زیاد روغن نداریم) شنیسل ها را داخل روغن چیده و اجازه می دهیم تا به طور کامل پخته شوند. بعد از تکمیل پخت از روغن خارج کرده روی کاغذ روغن گیر می گذاریم و می توان آن را با پوره سیب زمینی یا سبزیجات بخار پز سرو کرد. نوش جان
منبع : آشمزی