مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ مجلسی با خامه به سبک جنوبی

سوپ دال عدس ، سوپی خوشرنگ و خوشمزه است که دارای فواید غذایی زیادی می باشد. سوپ دال عدس پیش غذایی بسیار مقوی برای پذیرایی از میهمانان و مناسب فصول سرد سال است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سوپ دال عدس را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای سوپ دال عدس

  • دال عدس  1 لیوان
  • برنج نیم دانه 1/2 لیوان
  • پیاز 1 عدد
  • سیب زمینی 1 عدد
  • هویج 1 عدد
  • رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذا خوری
  • آبلیمو 2 قاشق چایخوری
  • خامه صبحانه 3 قاشق غذا خوری
  • نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ دال عدس ساده و خوشمزه

  دستور پخت سوپ دال عدس آبادانی خوشمزه و خوشرنگ مجلسی  به سبک جنوبی


1. طرز تهیه سوپ دال عدس

مرحله اول: ابتدا دال عدس و برنج را شسته آبکشی می کنیم و برای 1 ساعت می خیسانیم، بعد دال عدس و برنج را داخل قابلمه مناسبی ریخته و به همراه 2 لیوان آب روی حرارت می گذاریم تا پخته شود.


2. مرحله دوم: آماده سازی پیاز

پیاز را پوست گرفته و به شکل نگینی برش می دهیم. حالا داخل قابلمه ای ریخته و به همراه روغن اجازه می دهیم تا تفت خورده و طلایی شود.


3. مرحله سوم: افزودن ادویه ها

حالا سیر را رنده کرده و به همراه رب گوجه، فلفل و نمک به پیاز می افزاییم و خوب تفت می دهیم تا عطر سیر و رنگ رب آزاد شود.

4. مرحله چهارم: افزودن سبزیجات

در این مرحله سیب زمینی و هویج را پوست گرفته و به شکل نگینی خیلی ریز برش می دهیم و به باقی مواد می افزاییم.

5. مرحله پنجم: افزودن دال عدس و برنج 

حالا دال عدس و برنج پخته شده را هم به سوپ می افزاییم و دو لیوان آب هم می افزاییم و اجازه می دهیم تا همه مواد با هم پخته شوند.6

6. مرحله آخر: سرو سوپ دال عدس

در نهایت پخت سوپ را با گوشت کوب برقی پوره کرده و از روی حرارت بردارید و خامه را به آن بیفزایید حالا داخل ظرف سرو ریخته و در کنار لیمو ترش نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه سوپ دال عدس جنوبی خوشمزه 

  • می توانید 1 عدد  قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک در این سوپ کنید.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد