کله پاچه غذایی بسیار لذیذ است که در بین ما ایرانی ها از محبوبیت ویژه ای بر خوردار است. کله پاچه به نظر غذایی ترسناک می آید ولی بسیار لذیذ می باشد. کله پاچه را اگر با اصول گفته شده تهیه کنید، حتما تجربه ای متفاوت از میل کردن کله پاچه بدست خواهید آورد. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه کله پاچه خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کله پاچه
دستور پخت کله پاچه خانگی خوشمزه به سبک بیرونی
1. طرز تهیه کله پاچه خوشمزه خانگی به سبک طباخی
ابتدا کله و پاچه خوب تمیز شده را داخل قابلمه مناسبی می گذاریم و روی آن را آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا آب را خالی کرده و کله پاچه را آبکش می کنیم.
2. مرحله دوم: افزودن پیاز و سیر
پیاز و سیر را برش های درشت می دهیم و داخل قابلمه کله پاچه می اندازیم.
3. مرحله سوم: افزودن ادویه
حالا زرد چوبه، فلفل و چوب دارچین را هم داخل قابلمه می ریزیم.
4. مرحله چهارم: افزودن آب
حالا داخل قابلمه تا جایی که نیمی از کله پاچه داخل آب باشد، آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم پخته شود.
5. مرحله آخر: سرو کله پاچه
کله پاچه بعد از حدود 7 تا 8 ساعت کاملا پخته می شود؛ حالا نمک غذا را اندازه کنید و آن را سرو و در کنار آب لیمو و نان تازه نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا
کیک هل و دارچین از اون دسته کیک ها می باشد که با درست کردن آن در منزل تمام عطر و بوی آن خانه را پر می کند. کیک هل و دارچین علاوه بر بوی بی نظیرش طعم بسیار خوبی دارد و مناسب یک کیک عصرانه است حتی می توانید این کیک را در منو کافی شاپ خود اضافه کنید. حتما برای اینکه کیک خوبی داشته باشید تمام مواد را از ۱ ساعت قبل از شروع کار داخل دمای محیط گذاشته تا هم دما شوند. خوب است بدانید زیاد هم زدن مواد کیک باعث می شود کیک پف نکند و یا اضافه کردن مستقیم تخم مرغ از یخچال به مواد کیک نیز یکی از علت های خراب شدن کیک می باشد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک هل و دارچین با شیر ساده و خوشمزه با فر.
دانه های هل را داخل آبجوش انداخته تا دم بکشد می توانید بجای دانه هل و آب از عرق هل یا دارچین نیز استفاده کنید. وقتی دانه های هل دم کشید آن ها را خارج کنید و آبجوش را با شیر مخلوط کرده و دارچین را به مخلوطمون اضافه کنید و کنار بگذارید.
تخم مرغ را داخل کاسه همزن بریزید و شکر را اضافه کنید و بمدت ۵ دقیقه با دور تند همزن خوب بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود سپس مخلوط مرحله اول را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید سپس روغن را اضافه کرده و هم بزنید (۱ دقیقه برای اضافه کردن هر کدام کافی می باشد در حد مخلوط شدن مواد)
آرد را از قبل با بیکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کنید تا سبک شود سپس طی ۳ مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک به طور دورانی هم بزنید سعی کنید در یک جهت هم بزنید و پف مواد را نگیرید.
قالب مورد نظر را چرب کنید و کمی آرد پاشی کنید تا راحت تر از قالب جدا شود، سپس مایه کیک را داخل قالب ریخته و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه آن خارج شود سپس در فری که از قبل بمدت ۱۵ دقیقه گرم کردید قرار دهید و دما را روی ۱۸۰ درجه و زمان ۴۵ الی ۵۵ دقیقه تنظیم کنید تا کیک پخته شود در نیم ساعت اول اصلا درب فر را باز نکنید وگرنه پف کیک می خوابد سپس در ۱۰ دقیقه انتهای زمان پخت با خلال دندان چک کنید اگر پخته بود خارج کرده کمی که خنک شد از قالب خارج کنید و روی کیک پودر قند بپاشید و همراه با چای میل کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی
منبع: سلام دنیا
آش شوربا که به آش سرما خوردگی نیز معروف است خوردن آن در زمستان بسیار لذت بخش است. ما ایرانی ها تنوع بسیار زیادی در انواع آش ها داریم. آش شوربا یکی از آش های خوشمزه می باشد که در یزد و هرمزگان طبخ می شود. ولی در اصل آش شوربا برای استان هرمزگان می باشد. در فصل پاییز که انواع سرما خوردگی ها و بیماری وجود دارد با تهیه این آش علاوه بر خوشمزگی از خواص درمانی آن مانند مفید برای قلب و عروق و رفع یبوست و همچنین پایین آوردن تب می توانید بهره مند شوید.با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه آش شوربا یزدی خوشمزه با لپه و ماش و گوشت قلقلی.
ابتدا ماش را به همراه برنج و لپه از چند ساعت قبل خیس کنید.
لپه و ماش را جداگانه بگذارید تا خوب پخته شوند می توانید برای بهتر شدن مزه حبوبات کمی نمک به آن اضافه کنید. برنج را نیز می گذارید تا نیم پز شود یعنی وقتی بین دو انگشت فشار می دهیم وسط برنج سفت و اطرافش نرم باشد.
۱ پیاز را رنده ریز زده و با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و ورز دهید و به اندازه یک گردو برداشته و گرد کنید سپس گوشت قلقلی ها را در یخچال گذاشته برای نیم ساعت تا استراحت کند. سپس گوشت قلقلی ها را درون روغن داغ سرخ کنید.
پیاز دیگر را خلالی خرد کرده در قابلمه بریزید و همراه با زردچوبه خوب تفت دهید تا سبک شود سپس آب گوشت یا استاک گوشت (استاک را با آب جوش باز کرده) وقتی آب به جوش آمد ماش و لپه و برنج را اضافه کنید و مقداری نمک و فلفل سیاه بزنید نیم ساعت که گذشت سبزی آش را اضافه کرده و اجازه دهید تا آش جا بیفتد سپس در ظرف سرو کشیده همراه با گوشت قلقلی سرخ شده و نعنا داغ تزئین کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی