مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه کله پاچه خوشمزه و ساده خانگی به سبک طباخی مرحله به مرحله

کله پاچه غذایی بسیار لذیذ است که در بین ما ایرانی ها از محبوبیت ویژه ای بر خوردار است. کله پاچه به نظر غذایی ترسناک می آید ولی بسیار لذیذ می باشد. کله پاچه را اگر با اصول گفته شده تهیه کنید، حتما تجربه ای متفاوت از میل کردن کله پاچه بدست خواهید آورد. در بخش آشپزی از وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه کله پاچه خانگی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای کله پاچه

  • کله پاچه گوسفند 1 دست
  • پیاز 2 عدد
  • سیر 4 حبه
  • نمک، فلفل، زرد چوبه و چوب دارچین به میزان لازم
  • آب 1 لیتر

دستور پخت کله پاچه خانگی خوشمزه به سبک بیرونی


1. طرز تهیه کله پاچه خوشمزه خانگی به سبک طباخی

ابتدا کله و پاچه خوب تمیز شده را داخل قابلمه مناسبی می گذاریم و روی آن را آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا آب به جوش بیاید. حالا آب را خالی کرده و کله پاچه را آبکش می کنیم.


2. مرحله دوم: افزودن پیاز و سیر

پیاز و سیر را برش های درشت می دهیم و داخل قابلمه کله پاچه می اندازیم.


3. مرحله سوم: افزودن ادویه

حالا زرد چوبه، فلفل و چوب دارچین را هم داخل قابلمه می ریزیم.


4. مرحله چهارم: افزودن آب

حالا داخل قابلمه تا جایی که نیمی از کله پاچه داخل آب باشد، آب می ریزیم و اجازه می دهیم تا با حرارت کم پخته شود.


5. مرحله آخر: سرو کله پاچه

کله پاچه بعد از حدود 7 تا 8 ساعت کاملا پخته می شود؛ حالا نمک غذا را اندازه کنید و آن را سرو و در کنار آب لیمو و نان تازه نوش جان کنید.


منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد