کوکو از دسته غذاهای سنتی ایرانی هستند ولی کوکو ماکارانی یک دستورالعمل جدید است.
کوکوی ماکارونی را می توان به عنوان پیش غذا در مهمانی ها و به عنوان یک وعده غذایی کامل هم استفاده کرد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کوکو ماکارونی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کوکو ماکارونی
- ماکارونی فرمی 600 گرم
- قارچ 350 گرم
- سوسیس 250 گرم
- پنیر پیتزا 100 گرم
- تخم مرغ 7 عدد
- روغن به میزان لازم
- نمک، فلفل به میزان لازم
دستور پخت کوکو ماکارونی
1. طرز تهیه کوکو ماکارونی با سوسیس و پنیر پیتزا
مرحله اول آماده سازی مواد اولیه: قارچ ها را شسته و ورقه ای برش می دهیم. سوسیس ها را به شکل نگینی برش می دهیم. فلفل دلمه ای را نگینی ریز می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی ماکارونی
داخل قابلمه ای را آب ریخته و کمی نمک به آن می افزاییم به جوش که آمد، ماکارونی را داخل آن ریخته و بعد از 7 تا 8 دقیقه ماکارونی را آبکش می کنیم.
3. مرحله سوم: تهیه کوکو ماکارانی
تخم مرغ ها را داخل کاسه بزرگی می شکنیم و به همراه نمک، فلفل و آویشن خوب مخلوط می کنیم. حالا قارچ و سوسیس را افزوده و کاملا مواد را مخلوط می کنیم.
4. مرحله چهارم: افزودن ماکارونی
حالا ماکارونی سرد شده و پنیر پیتزا را به باقی مواد می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.
5. مر حله پنجم: پخت کوکو ماکارانی در تابه
تابه ای را روی حرارت می گذاریم و داخل آن روغن می ریزیم و اجازه می دهیم تا خوب گرم شود؛ بعد مواد کوکو را داخل تابه ریخته و درب تابه را می گذاریم تا کوکو پخته و طلایی شود.
6. مرحله آخر: سرو کوکو ماکارانی
حالا کوکو را برگرداننده و اجازه می دهیم تا سمت دیگر آن هم خوب طلایی شود. کوکو آماده شده را داخل ظرف زیبایی ریخته با سس های رنگی تزئین و نوش جان کنید.