پلو مکزیکی یکی از غذا های معروف کشور مکزیک است اگر بخواهیم یک غذای خوشمزه و پر ادویه که به ذائقه ما ایرانی ها نزدیک است معرفی کنیم قطعا آن پلو مکزیکی است. پلو مکزیکی ظاهری مشابه به دمپختک و یا لوبیا پلو دارد این پلو مکزیکی تند و تیز را می توانید در وعده شام یا نهار به همراه گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ سرو کنید. اگر طرفدار غذا های تند هستید حتما عاشق این غذا خواهید شد. میزان فلفل را بر حسب ذائقه می توانید کم یا زیاد کنید و اگر پلو مکزیکی را برای بچه های خود درست می کنید سعی کنید مقدار کمتری فلفل بریزید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ خوشمزه، تند و رستورانی مرحله به مرحله.
ابتدا پیاز را شسته و نگینی خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز ها زده تا خوش رنگ شوند سپس سیر را رنده یا پوره کنید و با پیاز مقداری تفت بدهید تا عطر سیر خارج شود.
فلفل دلمه ها را که بهتر است از رنگی انتخاب کنید خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کرده سپس نخود فرنگی را که از قبل با مقداری نمک پخته شده ( می توانید از نخود فرنگی کنسروی نیز استفاده کنید که در اون صورت نیازی به پختن ندارد) به مخلوط مون اضافه کرده و تفت می دهیم.
گوجه فرنگی ها را به کمک غذاساز و یا اگر در دسترس نداشتید با استفاده از رنده پوره کنید و به مخلوط مون اضافه کنید و در آخر سینه مرغ یا فیله مرغ را مکعبی برش بزنید و اضافه کنید تا آب گوجه کشیده شود و در انتها تمامی ادویه ها و فلفل ها را به همراه گشنیز اضافه و کمی که تفت خورد از روی حرارت برمیداریم.
برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید حتما یادتان باشد که به برنج نمک بزنید زیرا نزدن نمک باعث می شود برنج نرم و خمیر شود. برنج را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید کف قابلمه مورد نظر ته دیگ سیب زمینی آغشته به کنجد بگذارید و یه لایه برنج ریخته و یک لایه مواد مکزیکی این کار را ادامه داده تا برنج و مواد تمام شود سپس پلو مکزیکی را دم گذاشته و در انتها روی آن کره یا روغن زیتون به همراه آبلیمو می ریزیم. نوش جان
منبع : پارسی دی
فلافل یکی از غذا های فست فودی
ایرانی و اصالتا جنوبی می باشد. فلافل را در کشور های عربی هم تهیه می
کنند با کمی تفاوت. فلافل یکی از گزینه های سینی مزه و فینگر فود هم می
تواند باشد که در کنار سس های مختلف بسیار لذیذ است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه فلافل سیب زمینی را به شما آموزش
دهیم.
نخود خام | 250 گرم |
سیب زمینی | 1 عدد |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
مغز نان باگت | 1 عدد |
روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور پخت فلافل خوزستانی با سیب زمینی خوشمزه
1. طرز تهیه فلافل با سیب زمینی به سبک ساندویچی ها
مرحله اول آماده سازی نخود: ابتدا نخود های خیس خورده را آبکشی می کنیم و داخل چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.
2. مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی و پیاز را جدا گانه پوست کنده و رنده ریز می کنیم.
3. مرحله سوم: تهیه فلافل ساندویچی
حالا
نخود، سیب زمینی، پیاز، ادویه ها و خمیر نان را داخل یک غذا ساز بریزید تا
کاملا مواد با هم یکدست شوند. سپس خمیر را خوب با دست ورز می دهیم تا به
بافتی که می خواهیم برسد.
4. مرحله آخر: سرخ کردن فلافل سیب زمینی
داخل قابلمه ای را روغن ریخته و از مواد فلافل با قالب فلافل و یا اسکوپ زن از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه فلافل کاملا پخته شد روی دستمال روغن گیر گذاشته و بعد در ظرف سرو می چینیم و نوش جان.
نکات مهم و فوت و فن تهیه فلافل خوزستانی با سیب زمینی
منبع: salamdonya
رب گوجه فرنگی خانگی سرشار از ویتامین A ,C ,K ,D ,B1 ,B2 ,B12 و خاصیت ضد سرطانی می باشد و از قدیم ایام در ایران رب گوجه فرنگی به دست بانوان کدبانوی ایرانی در منزل تهیه می شده است. گوجه را به روشی پوره کرده و بر روی حرارت گذاشته و می پختند تا به غلظت برسد، مواد مغذی زیادی در رب گوجه فرنگی وجود دارد که در گوجه خام نیست به همین جهت؛ در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه رب گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای رب گوجه فرنگی
دستور پخت رب گوجه فرنگی
1. طرز تهیه گوجه فرنگی خانگی خوشمزه و خوشرنگ
مرحله اول تهیه رب گوجه آماده سازی گوجه فرنگی است؛ ابتدا گوجه ها را شسته یا با دستگاه های صنعتی مخصوص چرخ شدن گوجه و یا چرخ گوشت خانگی گوجه را پوره کنید.
2. مرحله دوم: صاف کردن گوجه
حالا گوجه آماده شده را داخل تنظیف (پارچه توری) بریزید تا پوست و دانه های گوجه از آب گوجه جدا شوند. بعد مواد مانده داخل توری را خوب بفشارید تا آب گوجه کاملا خارج شود.
3. مرحله سوم: پخت گوجه فرنگی ها
حالا پوره گوجه را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. در طول پخت رب گوجه فرنگی نیاز است که گوجه خوب مخلوط شود تا ته نگیرد.
4. مرحله چهارم: جا افتادن رب
زمانی که رب قل های درشت زد یعنی کم کم به غلظت می رسد؛ مدام مخلوط کرده و احتیاط کنید که رب روی دستتان نپاشد.
5. مرحله آخر: افزودن نمک به رب
حالا که رب به غلظت مورد نظر شما رسیده نمک و روغن را افزوده و تفت کوچکی می دهیم و از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد داخل ظرف کاملا تمیز و خشک ریخته و روی رب را روغن بریزید و درب ظرف را خوب کیپ کنید و در طول سال از رب سالم و خانگی نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه رب گوجه فرنگی
منبع: سایت سلام دنیا
والک پلو یکی از خوشمزه ترین غذا های تهران و شمیرانات و همچنین مرسوم در کرمانشاه می باشد که هم با مرغ و هم با ماهی و گوشت طبخ می شود، والک در واقع نوعی سیر کوهی می باشد ولی نسبت به سیر طعم و مزه ملایم تر و شیرین تر دارد و برگ های آن پهن و براق است، اما این گیاه خوش طعم دارای خواص زیادی از جمله کاهش فشار خون، آنفلونزا، برونشیت و همچنین مفید برای تصفیه خون است. والک در فصل بهار رشد می کند ولی شما می توانید به صورت خشک نیز استفاده کنید و یا در فصل بهار آن را فریز کرده استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه والک پلو کرمانشاه خوشمزه و مجلسی با مرغ مرحله به مرحله.
ابتدا سینه مرغ یا ران مرغ را داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود سپس مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و داخل همان تابه پیاز نگینی کرده را به همراه زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شود سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم و تفت داده تا عطر سیر خارج شود. رب گوجه فرنگی را همراه با هویج های حلقه شده و فلفل سیاه و نمک افزوده و تفت می دهیم و مقداری آب اضافه کرده و مرغ ها را داخل ظرف گذاشته و مقداری زعفران اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ خوب مغز پخت شود.
والک ها را پاک کنید با قیچی یا چاقو خرد کنید و بشورید، والک گل ندارد و بیشتر شن دارد سپس مقداری سرکه روی والک ها ریخته و ۵ دقیقه بگذارید تا بماند سپس آبکشی نموده.
برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید سپس روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد (شما در این مرحله می توانید هم والک ها را کمی در روغن تفت داده سپس به برنج اضافه کنید و هم می توانید به صورت خام مانند سبزی پلو به برنج اضافه کنید) در حین جوشیدن برنج مدام کف روی برنج را بگیرید سپس سبزی والک را اضافه و آبکش می کنیم و کف قابلمه سیب زمینی حلقه شده را می چینیم و برنج را اضافه و دم می گذاریم در اواخر پخت مقداری روغن کرمانشاهی یا کره روی برنج ریخته و در ظرف سرو می کشیم و همراه با مرغ و سالاد شیرازی و یا ترشی سرو می کنیم. نوش جان
منبع : پارسی دی