مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ خوشمزه، تند و رستورانی مرحله به مرحله

پلو مکزیکی یکی از غذا های معروف کشور مکزیک است اگر بخواهیم یک غذای خوشمزه و پر ادویه که به ذائقه ما ایرانی ها نزدیک است معرفی کنیم قطعا آن پلو مکزیکی است. پلو مکزیکی ظاهری مشابه به دمپختک و یا لوبیا پلو دارد این پلو مکزیکی تند و تیز را می توانید در وعده شام یا نهار به همراه گوشت چرخ کرده یا فیله مرغ سرو کنید. اگر طرفدار غذا های تند هستید حتما عاشق این غذا خواهید شد. میزان فلفل را بر حسب ذائقه می توانید کم یا زیاد کنید و اگر پلو مکزیکی را برای بچه های خود درست می کنید سعی کنید مقدار کمتری فلفل بریزید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ خوشمزه، تند و رستورانی مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه پلو مکزیکی با مرغ

  • برنج ۲ پیمانه
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • گشنیز ۱/۴ پیمانه
  • فلفل سیاه ۱/۴ ق چای خوری
  • فلفل چیلی ۱/۲ ق چای خوری
  • فلفل هالوپینو ۱ عدد بزرگ
  • آب لیمو تازه ۲ ق غذا خوری
  • زیره ۱/۲ ق چای خوری
  • سیر ۲ حبه
  • فلفل دلمه رنگی ۲ عدد
  • نخود فرنگی ۱ پیمانه
  • زعفران به مقدار لازم
  • فیله مرغ به مقدار لازم
  • نمک و زنجبیل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه پلو مکزیکی

طرز تهیه پلو مکزیکی با مرغ خوشمزه و رستورانی

مرحله اول : تفت پیاز و سیر

ابتدا پیاز را شسته و نگینی خرد کرده و داخل تابه با مقداری روغن تفت بدهید تا سبک شود سپس مقداری زردچوبه به پیاز ها زده تا خوش رنگ شوند سپس سیر را رنده یا پوره کنید و با پیاز مقداری تفت بدهید تا عطر سیر خارج شود.

 

مرحله دوم : اضافه کردن فلفل و نخود

فلفل دلمه ها را که بهتر است از رنگی انتخاب کنید خرد کنید و به پیاز و سیر اضافه کرده سپس نخود فرنگی را که از قبل با مقداری نمک پخته شده ( می توانید از نخود فرنگی کنسروی نیز استفاده کنید که در اون صورت نیازی به پختن ندارد) به مخلوط مون اضافه کرده و تفت می دهیم.

 

مرحله سوم : آماده سازی مواد

گوجه فرنگی ها را به کمک غذاساز و یا اگر در دسترس نداشتید با استفاده از رنده پوره کنید و به مخلوط مون اضافه کنید و در آخر سینه مرغ یا فیله مرغ را مکعبی برش بزنید و اضافه کنید تا آب گوجه کشیده شود و در انتها تمامی ادویه ها و فلفل ها را به همراه گشنیز اضافه و کمی که تفت خورد از روی حرارت برمیداریم.

 

مرحله چهارم : دم گذاشتن پلو مکزیکی

برنج را از چند ساعت قبل با کمی نمک خیس کنید حتما یادتان باشد که به برنج نمک بزنید زیرا نزدن نمک باعث می شود برنج نرم و خمیر شود. برنج را روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد سپس کف روی برنج را گرفته و آبکش کنید کف قابلمه مورد نظر ته دیگ سیب زمینی آغشته به کنجد بگذارید و یه لایه برنج ریخته و یک لایه مواد مکزیکی این کار را ادامه داده تا برنج و مواد تمام شود سپس پلو مکزیکی را دم گذاشته و در انتها روی آن کره یا روغن زیتون به همراه آبلیمو می ریزیم. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه پلو مکزیکی تند

  • از سس سالسا نیز می توان استفاده کرد.
  • گشنیز را زمانی اضافه کنید که حرارت خاموش باشد.
  • این پلو را می توانید فقط با سبزیجات تهیه کنید و مرغ را حذف کنید.
  • این پلو هر چقدر تندتر باشد لذیذ تر است.

منبع : پارسی دی

طرز تهیه فلال خوزستانی خوشمزه خانگی با نخود خام و سیب زمینی مرحله به مرحله

 فلافل یکی از غذا های فست فودی ایرانی و اصالتا جنوبی می باشد. فلافل را در کشور های عربی هم تهیه می کنند با کمی تفاوت. فلافل یکی از گزینه های سینی مزه و فینگر فود هم می تواند باشد که در کنار سس های مختلف بسیار لذیذ است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه فلافل سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای فلافل با سیب زمینی

نخود خام250 گرم
سیب زمینی1 عدد
تخم مرغ1 عدد
پیاز1 عدد
مغز نان باگت1 عدد
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم


دستور پخت فلافل خوزستانی با سیب زمینی خوشمزه 


1. طرز تهیه فلافل با سیب زمینی به سبک ساندویچی ها

مرحله اول آماده سازی نخود: ابتدا نخود های خیس خورده را آبکشی می کنیم و داخل چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.


طرز تهیه فلافل سیب زمینی | سلام دنیا


2. مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی

سیب زمینی و پیاز را جدا گانه پوست کنده و رنده ریز می کنیم.

3. مرحله سوم: تهیه فلافل ساندویچی

حالا نخود، سیب زمینی، پیاز، ادویه ها و خمیر نان را داخل یک غذا ساز بریزید تا کاملا مواد با هم یکدست شوند. سپس خمیر را خوب با دست ورز می دهیم تا به بافتی که می خواهیم برسد.

4. مرحله آخر: سرخ کردن فلافل سیب زمینی

داخل قابلمه ای را روغن ریخته و از مواد فلافل با قالب فلافل و یا اسکوپ زن از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه فلافل کاملا پخته شد روی دستمال روغن گیر گذاشته و بعد در ظرف سرو می چینیم و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه فلافل خوزستانی با سیب زمینی

  • گزینه بسیار مهم در تهیه فلافل این است که نخود را 24 تا 48 ساعت قبل از تهیه فلافل خیس کنیم در این بین چندین بار آب آن را عوض کنیم تا نخود سبک و لطیف تری داشته باشیم.
  • فلافل را در روغن غوطه ور سرخ کنید.

منبع: salamdonya

طرز تهیه رب گوجه فرنگی خانگی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله به روش سنتی

رب گوجه فرنگی خانگی سرشار از ویتامین A ,C ,K ,D ,B1 ,B2 ,B12 و خاصیت ضد سرطانی می باشد و از قدیم ایام در ایران رب گوجه فرنگی به دست بانوان کدبانوی ایرانی در منزل تهیه می شده است. گوجه را به روشی پوره کرده و بر روی حرارت گذاشته و می پختند تا به غلظت برسد، مواد مغذی زیادی در رب گوجه فرنگی وجود دارد که در گوجه خام نیست به همین جهت؛ در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه رب گوجه فرنگی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای رب گوجه فرنگی

  • گوجه فرنگی 10 کیلوگرم
  • نمک 1 پیمانه
  • روغن مایع یا روغن زیتون 1 پیمانه

طرز تهیه رب گوجه خانگی | سلام دنیا

دستور پخت رب گوجه فرنگی

1. طرز تهیه گوجه فرنگی خانگی خوشمزه و خوشرنگ

مرحله اول تهیه رب گوجه آماده سازی گوجه فرنگی است؛ ابتدا گوجه ها را شسته یا با دستگاه های صنعتی مخصوص چرخ شدن گوجه و یا چرخ گوشت خانگی گوجه را پوره کنید.


2. مرحله دوم: صاف کردن گوجه

حالا گوجه آماده شده را داخل تنظیف (پارچه توری) بریزید تا پوست و دانه های گوجه از آب گوجه جدا شوند. بعد مواد مانده داخل توری را خوب بفشارید تا آب گوجه کاملا خارج شود.


3. مرحله سوم: پخت گوجه فرنگی ها

حالا پوره گوجه را داخل قابلمه مناسبی ریخته و روی حرارت قرار دهید. در طول پخت رب گوجه فرنگی نیاز است که گوجه خوب مخلوط شود تا ته نگیرد.


4. مرحله چهارم: جا افتادن رب

زمانی که رب قل های درشت زد یعنی کم کم به غلظت می رسد؛ مدام مخلوط کرده و احتیاط کنید که رب روی دستتان نپاشد.


5. مرحله آخر: افزودن نمک به رب

حالا که رب به غلظت مورد نظر شما رسیده نمک و روغن را افزوده و تفت کوچکی می دهیم و از روی حرارت برداشته و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود و بعد داخل ظرف کاملا تمیز و خشک ریخته و روی رب را روغن بریزید و درب ظرف را خوب کیپ کنید و در طول سال از رب سالم و خانگی نوش جان کنید.


نکات مهم و فوت و فن تهیه رب گوجه فرنگی

  • برای تهیه رب خانگی باید از گوجه های گوشت دار و پر رنگ استفاده کرد.
  • رب را بعد از پخت باید در شیشه های درب دار نگهداری کرد.

منبع: سایت سلام دنیا

طرز تهیه والک پلو کرمانشاه خوشمزه و مجلسی با مرغ مرحله به مرحله

والک پلو یکی از خوشمزه ترین غذا های تهران و شمیرانات و همچنین مرسوم در کرمانشاه می باشد که هم با مرغ و هم با ماهی و گوشت طبخ می شود، والک در واقع نوعی سیر کوهی می باشد ولی نسبت به سیر طعم و مزه ملایم تر و شیرین تر دارد و برگ های آن پهن و براق است، اما این گیاه خوش طعم دارای خواص زیادی از جمله کاهش فشار خون، آنفلونزا، برونشیت و همچنین مفید برای تصفیه خون است. والک در فصل بهار رشد می کند ولی شما می توانید به صورت خشک نیز استفاده کنید و یا در فصل بهار آن را فریز کرده استفاده کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه والک پلو  کرمانشاه خوشمزه و مجلسی با مرغ مرحله به مرحله.

مواد لازم برای تهیه والک پلو کرمانشاه

  • سبزی والک ۵۰۰ گرم
  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ یا ران مرغ ۳ تکه
  • پیاز ۱ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
  • سیر ۲ حبه
  • زعفران به مقدار لازم
  • نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه والک پلو

طرز تهیه والک پلو با مرغ مجلسی مرحله به مرحله

مرحله اول : پخت مرغ

ابتدا سینه مرغ یا ران مرغ را داخل تابه با مقداری روغن خوب تفت می دهیم تا کاملا سرخ شود سپس مرغ ها را از تابه خارج می کنیم و داخل همان تابه پیاز نگینی کرده را به همراه زردچوبه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا سبک شود سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم و تفت داده تا عطر سیر خارج شود. رب گوجه فرنگی را همراه با هویج های حلقه شده و فلفل سیاه و نمک افزوده و تفت می دهیم و مقداری آب اضافه کرده و مرغ ها را داخل ظرف گذاشته و مقداری زعفران اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا مرغ خوب مغز پخت شود.

 

مرحله دوم : آماده سازی والک

والک ها را پاک کنید با قیچی یا چاقو خرد کنید و بشورید، والک گل ندارد و بیشتر شن دارد سپس مقداری سرکه روی والک ها ریخته و ۵ دقیقه بگذارید تا بماند سپس آبکشی نموده.

 

مرحله سوم : دم گذاشتن والک پلو

برنج را از چند ساعت قبل با آب و نمک خیس کنید سپس روی حرارت گذاشته تا به جوش بیاد (شما در این مرحله می توانید هم والک ها را کمی در روغن تفت داده سپس به برنج اضافه کنید و هم می توانید به صورت خام مانند سبزی پلو به برنج اضافه کنید) در حین جوشیدن برنج مدام کف روی برنج را بگیرید سپس سبزی والک را اضافه و آبکش می کنیم و کف قابلمه سیب زمینی حلقه شده را می چینیم و برنج را اضافه و دم می گذاریم در اواخر پخت مقداری روغن کرمانشاهی یا کره روی برنج ریخته و در ظرف سرو می کشیم و همراه با مرغ و سالاد شیرازی و یا ترشی سرو می کنیم. نوش جان

نکات کلیدی در تهیه والک پلو خوشمزه با مرغ

  1. برای خوش عطر شدن این پلو می توانید از چند عدد برگ سیر استفاده کنید.
  2. برای خوش طعم شدن مرغ از برگ بو استفاده کنید.
  3. مرسوم است برای طعم بهتر این پلو لا به لای برنج مقداری سماق نیز اضافه می کنند.
  4. اگر برنج را دمی می گذارید در نظر داشته باشید آب کمتری نسبت به همیشه بریزید زیرا خود والک نیز آب می اندازد.
  5. والک ماندگاری زیادی در فریزر دارد.

منبع : پارسی دی

طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه خانگی با قارچ و فلفل دلمه ای در فر

کیک گوشت یک غذای زیبا و مجلسی است که به عنوان پیش غذا یا پذیرایی عصرانه بسیار عالی است. کیک گوشت دارای گروه های غذایی مانند نشاسته، پروتئین و سبزیجات است که برای کودکان می تواند تغذیه مناسبی باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه کیک گوشت را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای کیک گوشت

  • آرد سفید 2 پیمانه
  • ماست شیرین 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ 3 عدد
  • بیکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
مواد لازم برای سس گوشتی
  • گوشت چرخ کرده 200 گرم
  • پیاز 1 عدد
  • قارچ 5 عدد
  • فلفل دلمه خرد شده 1/2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
  • روغن به میزان لازم
  • نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه کیک گوشت | سلام دنیا
دستور پخت کیک گوشت و قارچ با خمیر جادویی خانگی

1. طرز تهیه کیک گوشت خوشمزه

اولین کار برای تهیه کیک گوشت، درست کردن سس گوشتی است، برای این کار ابتدا پیاز را نگینی کرده، داخل تابه ای روغن ریخته و پیاز را داخل تابه تفت می دهیم طلایی که شد؛ فلفل دلمه ای و قارچ را می افزاییم بعد از اینکه تفت خوردند گوشت چرخ کرده، نمک و آویشن را افزوده و تا جائی که رنگ گوشت تغییر کند و عطر مطبوعی از سس خارج شود، مواد را تفت می دهیم در نهایت کار رب گوجه فرنگی را افزوده و خوب تفت می دهیم تا رنگ رب آزاد شود و بعد از روی حرارت برمی داریم.

2. مرحله دوم: آماده سازی خمیر کیک

تخم مرغ ها را که به دمای محیط رسیده است، داخل کاسه ای ریخته و به همراه نمک، فلفل 5 دقیقه خوب مخلوط کنید تا حجم آن دو برابر شود. حالا ماست و روغن مایع را می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم.

3. مرحله سوم: افزودن آرد

آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و 3 مرتبه الک می کنیم و در نهایت به تدریج به مواد افزوده و با یک لیسک آرد را به خورد مواد دیگر می دهیم تا خمیر یکدستی فراهم آید.

4. مرحله چهارم: ریختن مواد کیک گوشت در قالب

قالب مخصوص تهیه این کیک گوشتی را با روغن چرب کرده و بعد آرد پاشی می کنیم حالا نیمی از خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و از مواد گوشتی با 1 سانتی متر فاصله از دیواره ظرف ریخته و روی مواد گوشتی را پنیر پیتزا می ریزیم و خوب پخش می کنیم حالا با باقی مانده خمیر روی مایه گوشتی را روکش می کنیم.

5. مرحله آخر: پخت کیک گوشت

کیک را در فر گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 50 دقیقه می پزیم بعد از سپری شدن این زمان با خلال چوبی کیک را تست کنید. اگر خمیر به خلال نچسبید یعنی کیک مغز پخت شده از فر خارج کرده از قالب هم خارج کنید و در کنار انواع سس ها نوش جان کنید.

منبع: salamdonya