مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه فلال خوزستانی خوشمزه خانگی با نخود خام و سیب زمینی مرحله به مرحله

 فلافل یکی از غذا های فست فودی ایرانی و اصالتا جنوبی می باشد. فلافل را در کشور های عربی هم تهیه می کنند با کمی تفاوت. فلافل یکی از گزینه های سینی مزه و فینگر فود هم می تواند باشد که در کنار سس های مختلف بسیار لذیذ است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه فلافل سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای فلافل با سیب زمینی

نخود خام250 گرم
سیب زمینی1 عدد
تخم مرغ1 عدد
پیاز1 عدد
مغز نان باگت1 عدد
روغنبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم


دستور پخت فلافل خوزستانی با سیب زمینی خوشمزه 


1. طرز تهیه فلافل با سیب زمینی به سبک ساندویچی ها

مرحله اول آماده سازی نخود: ابتدا نخود های خیس خورده را آبکشی می کنیم و داخل چرخ گوشت می ریزیم و چرخ می کنیم.


طرز تهیه فلافل سیب زمینی | سلام دنیا


2. مرحله دوم: آماده سازی سیب زمینی

سیب زمینی و پیاز را جدا گانه پوست کنده و رنده ریز می کنیم.

3. مرحله سوم: تهیه فلافل ساندویچی

حالا نخود، سیب زمینی، پیاز، ادویه ها و خمیر نان را داخل یک غذا ساز بریزید تا کاملا مواد با هم یکدست شوند. سپس خمیر را خوب با دست ورز می دهیم تا به بافتی که می خواهیم برسد.

4. مرحله آخر: سرخ کردن فلافل سیب زمینی

داخل قابلمه ای را روغن ریخته و از مواد فلافل با قالب فلافل و یا اسکوپ زن از خمیر برداشته و داخل روغن سرخ می کنیم بعد از اینکه فلافل کاملا پخته شد روی دستمال روغن گیر گذاشته و بعد در ظرف سرو می چینیم و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه فلافل خوزستانی با سیب زمینی

  • گزینه بسیار مهم در تهیه فلافل این است که نخود را 24 تا 48 ساعت قبل از تهیه فلافل خیس کنیم در این بین چندین بار آب آن را عوض کنیم تا نخود سبک و لطیف تری داشته باشیم.
  • فلافل را در روغن غوطه ور سرخ کنید.

منبع: salamdonya

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد