سس مایونز این ماده غذایی
خوشمزه و مضر دارای طرفداران زیادی در کل دنیا می باشد. سس مایونز اصالتی
اسپانیایی دارد و در سده 1700 در یک جزیره برای اولین بار تهیه شد. سس
مایونز بیشتر در سالاد و ساندویج ها استفاده می شود، ولی علاقه مندان به
این سس آن را با بسیاری از غذا ها نوش جان می کنند. در بخش آشپزی امروزقصد
داریم تا طرز تهیه سس مایونز خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سس مایونز
دستور پخت سس مایونز
1. طرز تهیه سس مایونز اصل خانگی
ابتدا
زرده تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل، سرکه سیب و پودر خردل با هم مخلوط
کرده و داخل غذا ساز ریخته تا جایی مخلوط کنید که شبیه به ماست چکیده شود.
2. مرحله دوم: افزودن روغن زیتون
همینطور که مواد در حال مخلوط شدن هستند روغن زیتون را به تدریج به سس بیفزایید تا سس به غلظت دلخواهتان برسد.
3.مرحله سوم: نگهداری سس مایونز
حالا سس مایونز خانگی آماده شده را در ظرف شیشه ای تمیز و خشکی بریزید درب آن را کیپ کرده و در یخچال نگهداری کنید.
نکات و فوت و فن تهیه سس مایونز
منبع: سلام دنیا
کیک بستنی شکلاتی یکی از انواع کیک بستنی است که خیلی راحت آماده میشود و طعم بی نظیری دارد. در این دستور شما میتوانید هر مقداری که دوست دارید مواد اولیه رو کم یا زیاد کنید. میتوانید از انواع کیک ها و بستنی ها استفاده کنید. هیچ محدودیتی در طعم و اندازه مواد اولیه در کیک بستنی وجود ندارد. البته ما در این دستور کیک بستنی را از کیک وانیلی یا شکلاتی به همراه بستنی وانیلی با تکه های کوکی شکلاتی استفاده کرده ایم که خیلی خوشمزست. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک بستنی مجلسی یخچالی با کیک به شکل کافی شاپی.
کیک را می توانید خودتان تهیه کنید و یا از کیک آماده استفاده کنید. طرز تهیه کیک ساده را می توانید در منوی پارسی دی جستجو کنید اما برای رفاه حال شما عزیزان توضیح مختصری را برای شما آورده ایم:
آرد ۱ لیوان، ۳ عدد تخم مرغ، ۱ لیوان آب و شکر، نصف لیوان روغن مایع، بیکینگ پودر ۱ ق.غ، وانیل نصف ق.چ. ابتدا تخم مرغ ها را آماده کنید سپس ترکیب مایعات و در آخر آرد را به همراه بیکینگ پودر اضافه کنید. زمان بدهید به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه تا کیک آماده شود.
یک قالب کمربندی با قطر ۲۳ سانتی متر را انتخاب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید طوری که لبه های کاغذ از قالب بیرون باشد و به عنوان دسته در پایان کار برای خارج کردن کیک بستنی آماده شده از قالب کمک کننده باشد. کیک را از وسط جدا کنید و باقی آن را کنار بگذارید. قالب را برای نیم ساعت در یخچال قرار دهید.
طی مدتی که قالب درون یخچال است. بستنی شکلاتی را از فریزر خارج کنید و در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.
بعد از گذشت نیم ساعت و نرم شدن بستنی شکلاتی که از فریزر خارج کردید ۵ اسکوپ یا بیشتر، از آن را بردارید و روی سطح کیک بگذارید. بستنی را با چنگال روی سطح بیسکوییت پخش کنید تا صاف شود.
در مرحله بعد، قالب را به فریزر منتقل کنید و به مدت نیم ساعت آن را همان جا قرار دهید. در این حین بستنی وانیلی را خارج کنید و در دمای اتاق قرار داده تا نرم شود و همانند مرحله پیش کارها را تکرار کنید.
سپس لایه سوم و چهارم را نیز به همین ترتیب روی آن قرار دهید و در آخر کیک را روی کیک بستنی بگذارید. کیک بستنی آماده شده را برای یک شب درون فریزر قرار دهید تا خوب خود را بگیرد و سفت شود. روی کیکتان را با فویل بپوشانید تا سرما آن را خراب نکند. بعد از اینکه مطمئن شدید بستنیتان کاملا خود را گرفته و سفت شده میتوانید آن را با خامه و سس شکلات و میوه سرو کنید و از طعم خوب آن لذت ببرید.
منبع : پارسی دی
سیب زمینی تنوری یک غذای خوشمزه که می توان آن رژیمی و هم غیر رژیمی درست کرد. سیب زمینی تنوری به نوع پختی گفته می شود که در داخل فر با قابلیت جا به جایی گرما و یا اینکه بر روی زغال پخته شود. سیب زمینی تنوری دارای سطحی ترد و مغزی نرم و لطیف است. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه سیب زمینی تنوری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای سیب زمینی تنوری
دستور پخت سیب زمینی تنوری
1.طرز تهیه سیب زمینی تنوری رستورانی
سیب زمینی ها را شسته و اجازه دهید خشک شوند و بنا به سلیقه با پوست یا بدون پوست به قطعات درشت تقسیم کنید.
2. مرحله دوم
حالا داخل کاسه ای روغن و تمامی ادویه ها را با هم مخلوط کنید و بعد سیب زمینی ها را داخل آن ریخته و چند دقیقه ای بگذارید تا خوب مواد به سیب زمینی ها بچسبد.
3.مرحله سوم
حالا داخل سینی مناسبی را کمی چرب کرده و سیب زمینی ها را به شکل منظم داخل سینی بچینید.
4. مرحله چهارم
سپس سیب زمینی ها را به مدت 30 تا 45 دقیقه داخل فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد بگذارید تا کاملا بپزند.
5. مرحله آخر تهیه سیب زمینی تنوری
در این مرحله، سیب زمینی های تنوری خوشمزه را داخل ظرف سرو زیبایی بچینید و در کنار سس های مختلف نوش جان کنید.
منبع:salamdonya.com
ترشی گل کلم یکی از انواع ترشی های سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند دیگر ترشی ها در فصل پاییز یا زمستان تهیه می شود. ماده اصلی این ترشی گل کلم است ولی مواد دیگر آن در شهرهای مختلف کشور متفاوت هستند.
با مقدار موادی که در این دستور قرار گرفته است می توانید یک شیشه بزرگ ترشی گل کلم تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری ترشی گل کلم تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ترشی گل کلم سفید و هویج خانگی ساده و خوشمزه و فوری .
برای تهیه ترشی گل کلم ابتدا گل کلم را می شوییم سپس در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن خارج شود. در مرحله بعد ترخون را پاک می کنیم و پس از شستشو آبکشی می کنیم و می گذاریم تا آب اضافه آن خارج شود.
در ادامه هویج ها را پوست می گیریم و به صورت حلقه ای خرد می کنیم و در یک ظرف مناسب می ریزیم. سیب ترشی ها را نیز پوست می گیریم و متناسب با اندازه هویج ها به صورت یکدست خرد می کنیم و به هویج ها اضافه می کنیم.
در مرحله بعد گل کلم را نیز متناسب با اندازه هویج و سیب ترشی خرد می کنیم سپس به ظرف مواد خرد شده می افزاییم. اندازه مواد خرد شده در ظاهر زیبای ترشی بسیار تاثیر دارد پس سعی می کنیم تا اندازه ها با هم تناسب داشته باشند.
در مرحله بعدی ترخون تازه را روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری خرد می کنیم و روی مواد ترشی می ریزیم.در صورتی که ترخون تازه در دسترس ندارید می توانید از ترخون خشک شده نیز استفاده کنید به این صورت که با دست آنها را خرد تر کنید و روی مواد ترشی بریزید. گلپر را نیز در مرحله آخر روی مواد ترشی می پاشیم و مواد ترشی را با هم به خوبی مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند.
شیشه ای که ترشی را در آن می خواهیم بریزیم را چک می کنیم تا کاملا خشک باشد و کم کم مواد ترشی را در شیشه می ریزیم و لابه لای هر ملاقه ترشی که می ریزیم فلفل سبز تند نیز قرار می دهیم.اندازه دوبند انگشت روی شیشه را خالی می گذاریم برای اضافه کردن سرکه ترشی مان. سرکه و نمک را با هم مخلوط می کنیم
و داخل شیشه ترشی می ریزیم به مقداری که روی مواد را سرکه بگیرد و درب شیشه را محکم می بندیم و در جای مناسب که خنک باشد حدودا ۱۵ روز آن را نگهداری می کنیم و بعد مصرف می کنیم. می توانید برای طعم یا رنگ متفاوت ترشی از لبو نیز استفاده کنید که ترشی قرمزی خواهید داشت.
همچنین می توانید این ترشی را آماده طی ۲ ساعت داشته باشید به این شکل که مواد ترشی را با سرکه مخلوط کنید و در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا با هم بپزند.(البته نگذارید کاملا مواد نرم شوند کمی که دندان گیر بود از روی حرارت بر دارید)
منبع : پارسی دی
شیرینی میکادو یک شیرینی ترد و خوشمزه و کم هزینه است که اکثرا در مراسم های مذهبی گاها برای عید نوروز به دلیل ماندگاری آن تهیه می شود و از خانواده حلوا ها می باشد. میکادو را با موادی که در دسترس همه است و بدون نیاز به فر می توان در منزل تهیه کرد. بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه میکادو را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای شیرینی میکادو
دستور پخت شیرینی میکادو با آرد گندم و روکش شکلاتی
1. طرز تهیه شیرینی میکادو با روکش شکلاتی
ابتدا آرد سفید و آرد نخود چی را داخل تابه ای ریخته و به مدت 15 دقیقه تفت دهید تا عطر خوبی از آرد ها بلند شود.
2. مرحله دوم اضافه کردن کره
حالا آرد ها را از روی حرارت برداشته کره و روغن را می افزاییم و کامل هم می زنیم که مایع رقیقی بدست آمد؛ پودر قند را روی مواد الک می کنیم و خوب مخلوط می کنیم.
3. مرحله سوم افزودن پودر کاکائو و پودر هل
در این مرحله پودر کاکائو، پودر هل و پودر گردو را افزوده و دوباره روی حرارت می گذاریم فقط در حدی که مواد گرم شود.
4. مرحله چهارم چیدن لایه های شیرینی میکادو
یک ورق از نان بستنی را روی میز کار گذاشته و از مواد آماده شده به وسیله یک کاردک روی نان بستنی را یک لایه نازک از مواد پوشش می دهیم و یک لایه دیگر نان بستنی روی کار گذاشته و با دست فشار کوچکی روی نان می دهیم این کار را تا اتمام پنج لایه نان تکرار می کنیم.
5. مرحله پنجم قرار دادن شیرینی در یخچال
زمانی که لایه آخر نان را گذاشتین دیگر از مواد روی آن نمی ریزیم و یک جسم سنگین روی میکادو گذاشته تا کاملا لایه های میکادو منسجم شوند و 1 ساعت در یخچال می گذاریم.
6. مرحله ششم آماده سازی روکش شکلاتی
حالا شکلات تخته ای را به شکل حرارت غیرمستقیم (بن ماری) حل می کنیم و یک لایه کامل روی میکادو ها می ریزیم و یا پودر پسته و نارگیل تزئین کرده و دوباره داخل یخچال می گذاریم تا شکلات خوب ببندند.
7. مرحله آخر تهیه میکادو
در این مرحله، میکادو ها را از یخچال خارج کرده و با یک چاقوی تیز به شکل های دلخواه برش می دهیم و داخل ظرف سرو می چینیم و نوش جان.
منبع: وب سایت سلام دنیا