خوراک اردک یکی از لذیذ ترین خوراک ها می باشد که با دستور های مختلفی تهیه می شود، خوراک اردک با سس انار و یا سس پرتغال .. گوشت اردک از نظر طبع در طب سنتی گرم است و ارزش غذایی بالایی دارد و در بین تمام پرندگان گرم ترین گوشت را دارد. چربی گوشت اردک هم ملین و گرم است از فواید گوشت اردک می توان به پروتئین بالا و و آهن اشاره کرد. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه خـوراک اردک ماهی سرخ شده خوشمزه و آسان با سس مخصوص.
اردک محلی | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
رب انار | ۲ ق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ ق غذا خوری |
آب نارنج | به مقدار لازم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
ابتدا گوشت اردک را با نمک و فلفل خوب ماساژ دهید تا مزه دار شود سعی کنید دور تا دور اردک را کاملا مزه دار کنید تا مواد به خوبی جذب اردک شود و طعم بهتری پیدا کند سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود سپس اردک را در روغن داغ خوب سرخ می کنیم.
بعد از اینکه اردک به خوبی سرخ شد آن را از تابه خارج کرده و داخل همون تابه، پیاز را خلالی کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه کرده و سپس سیر را رنده می کنیم و با پیاز مقداری تفت می دهیم تا عطرش خارج شود. سپس رب انار و رب گوجه و آب نارنج را اضافه می کنیم و کمی که تفت خورد اردک سرخ شده را به سس اضافه می کنیم و مقداری آب جوش رویش ریخته و در قابلمه را می گذاریم تا مغز پخت شود پس از پخت، نمک غذا را اندازه کرده و اگر تمایل داشتید طعم ملس تری داشته باشد ۲ ق غذا خوری شکر به آن اضافه کنید و در کنار برنج سرو نمایید.
منبع : آشمزی