مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه اردک ماهی سرخ شده خوشمزه و آسان با سس مخصوص

خوراک اردک یکی از لذیذ ترین خوراک ها می باشد که با دستور های مختلفی تهیه می شود، خوراک اردک با سس انار و یا سس پرتغال .. گوشت اردک از نظر طبع در طب سنتی گرم است و ارزش غذایی بالایی دارد و در بین تمام پرندگان گرم ترین گوشت را دارد. چربی گوشت اردک هم ملین و گرم است از فواید گوشت اردک می توان به پروتئین بالا و و آهن اشاره کرد. پس با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه خـوراک اردک ماهی سرخ شده خوشمزه و آسان با سس مخصوص.

مواد لازم برای تهیه خوراک اردک ماهی خوشمزه

اردک محلی۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۲ حبه
رب انار۲ ق غذا خوری
رب گوجه فرنگی۱ ق غذا خوری
آب نارنجبه مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبهبه مقدار لازم

طرز تهیه خوراک اردک

طرز تهیه اردک ماهی سرخ شده با سس مخصوص

مرحله اول ( سرخ کردن )

ابتدا گوشت اردک را با نمک و فلفل خوب ماساژ دهید تا مزه دار شود سعی کنید دور تا دور اردک را کاملا مزه دار کنید تا مواد به خوبی جذب اردک شود و طعم بهتری پیدا کند سپس داخل تابه مقداری روغن ریخته و صبر می کنیم تا داغ شود سپس اردک را در روغن داغ خوب سرخ می کنیم.

مرحله دوم ( پخت خوراک اردک )

بعد از اینکه اردک به خوبی سرخ شد آن را از تابه خارج کرده و داخل همون تابه، پیاز را خلالی کرده و تفت می دهیم تا طلایی شود. زردچوبه را اضافه کرده و سپس سیر را رنده می کنیم و با پیاز مقداری تفت می دهیم تا عطرش خارج شود. سپس رب انار و رب گوجه و آب نارنج را اضافه می کنیم و کمی که تفت خورد اردک سرخ شده را به سس اضافه می کنیم و مقداری آب جوش رویش ریخته و در قابلمه را می گذاریم تا مغز پخت شود پس از پخت، نمک غذا را اندازه کرده و اگر تمایل داشتید طعم ملس تری داشته باشد ۲ ق غذا خوری شکر به آن اضافه کنید و در کنار برنج سرو نمایید.

نکات و فوت و فن های خوراک اردک ماهی محلی

  • در اواخر پخت می توان ۱/۴ پیمانه انار به خوراک مون اضافه کنید.
  • برای گرفتن بوی اردک آن را بمدت ۱۲ ساعت در مخلوط سرکه و نمک بخوابانید تا بوی نامطبوع آن گرفته شود.
  • از اردک های محلی استفاده کنید.
  • گوشت اردک چرب است پس روغن کمتری استفاده کنید.
  • همیشه به گوشتتون کم آب اضافه کنید طوری که وقتی مغز پخت شد همزمان آبش هم کشیده شود اینطوری طعم بهتری پیدا میکند.
  • می توان کمی سویا سس و یا سبزی معطر خشک نیز افزود.
  • می توان این خوراک را به صورت شکم پر در فر نیز تهیه کرد.
  • این غذا برای ۵ نفر مناسب است.

منبع : آشمزی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد