رولت مرغ چرخ شده یک غذای مجلسی و مناسب برای مهمانی ها و مراسم است. در این دستور پخت از وبسایت آموزش آشپزی پارسی دی قصد داریم تا مراحل تهیه گام به گام رولت مرغ چرخ کرده را برای شما توضیح دهیم. با ما همراه باشید.
برای شروع بهتر است تا سینه های مرغ را دو مرتبه چرخ کنید. این کار را حتما دو مرتبه انجام دهید زیرا گوشت چرخکرده کاملا یکدست و دارای بافت ریز می شود. این مساله همچنین در چسبندگی گوشت مرغ نقش مهمی دارد که برای باز نشدن رولت مرغ بسیار مهم است و شکل ظاهری آن را به شکل مناسب نگه می دارد.
می توانید برای طعم دار کردن مرغ، از ادویه های دلخواه استفاده کنید، در غیر این صورت برای طعم دار کردن مرغ نیاز به ترکیب مرغ با آبلیمو، زعفران، زردچوبه و نمک و فلفل است و اجازه دهید تا گوشت مرغ کمی با این ترکیبات طعم دار شود.
به طور جداگانه هویج را در مقدار کمی آب بپزید.
یک عدد تخم مرغ و کمی پودر سوخاری و یک عدد پیاز رنده شده را به گوشت مرغ طعم دار شده اضافه کنید. همه مواد را به خوبی با هم ترکیب کرده و سپس ورز دهید.
یک عدد پلاستیک فریزری یا سلفون را با دست باز کرده و بر روی یک سطح صاف پهن کنید. بهتر است تا سطح سلفون را با کمی روغن چرب کنید تا گوشت مرغ به آن نچسبد. سپس با قاشق یا با دست مواد را به طور کامل پهن کنید.
اکنون به طور کامل یک لایه پنیر پیتزا ورقه ای را بر روی گوشت مرغ پهن کنید. سپس به مقدار دلخواه بر روی پنیر پیتزا، زرشک بریزید. اکنون هویج پخته شده را در ابتدای قسمتی که می خواهید شروع به رول کردن گوشت مرغ کنید، قرار دهید. در واقع وجود هویج می تواند به رول شدن مواد کمک کند.
تذکر: به جای زرشک و هویج، می توانید از ذرت و قارچ و پنیر خامه ای و تخم مرغ و سبزیجاتی مثل جعفری استفاده کنید. در واقع ترکیبات داخل رولت کاملا سلیقه ای است و می توانید به سلیقه خود از مواد مختلفی استفاده کنید.
با کمک گرفتن از نایلون، شروع به رول کردن رولت مرغ از سمتی که خودتان قرار گرفته اید، بکنید. نایلون دور رول را از دو سمت ببندید. سپس به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
این غذا به دو شکل سوخاری شده و استفاده از فر تهیه می شود. اگر قصد تهیه رولت مرغ دارید، اما در خانه خود فر ندارید، می توانید آن را در ماهیتابه سرخ کنید.
رولت را از یخچال بیرون آورده و نایلون آن را جدا کنید. رولت مرغ را در ماهیتابه حاوی روغن قرار داده و به خوبی سرخ کنید. پس از سرخ کردن نیز می توانید سس گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پس از آن درب ظرف را گذاشته و اجازه دهید تا به مدت یک ساعت بر روی حرارت ملایم گاز پخته شود.
پس از اینکه رولت ها به خوبی پخته شدند، آنها را در یک ظرف زیبا برای سرو کردن قرار داده و به میزان دلخواه برش بزنید. برای تزئین می توانید سیب زمینی سرخ شده یا پیازچه در کنار ظرف قرار دهید.
رولت مرغ یک غذای خوشمزه و تهیه آن ساده است و نیاز به وقت چندانی ندارد. امیدوارم از طرز تهیه این رولت کاملا لذت برده باشید و حتما این غذا را در خانه تهیه کنید.
کوکو سیب زمینی یک غذا کامل از نظر خواص می باشد. سیب زمینی چهارمین محصول اصلی کشت شده در دنیا است که در زمان فتحعلی شاه قاجار به ایران آورده شد و در پشند استان البرز برای بار اول کشت شد به این دلیل سیب زمینی ایرانی معروف به (سیب زمینی پشندی) است. در بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا قصد داریم تا طرز تهیه کوکو سیب زمینی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای کوکو سیب زمینی
دستور پخت کوکو سیب زمینی
1. آماده سازی سیب زمینی
سیب زمینی ها را شسته و داخل آب انداخته و بگذارید تا کامل پخته شوند سپس از آب خارج کرده اجازه می دهیم خنک شود بعد آنها را پوست کنده با گوشت کوب له کرده و یا رنده می کنیم.
2. آماده سازی مواد کوکو سیب زمینی
ابتدا پیاز را پوست کنده رنده ریز می کنیم سپس آب آن را جدا کرده و پیاز را به سیب زمینی می افزاییم و به طور کامل با هم مخلوط می کنیم.
3. طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته
در این مرحله تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسبی می ریزیم و نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را افزوده کمی مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شود و سپس سیب زمینی و پیاز را افزوده مخلوط می کنیم. مواد کوکو با بافتی نرم آماده سرخ شدن می باشد. داخل تابه ای کمی روغن ریخته روی حرارت می گذاریم گرم که شد از مواد کوکو داخل دست به شکل سنتی (بیضی) در آورده و سرخ می کنیم تا دو طرف آن طلایی شود و سپس از روغن خارج می کنیم و روی دستمال روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافی را پس دهد. حالا در ظرف سرو مناسبی چیده و با نان و سبزی تازه سرو می کنیم.
عدس سرشار از پروتئین گیاهی بوده و دارای ویتامین های نظیر B9، املاح معدنی، فیبر است به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می کند خون ساز است و به همین دلیل عدسی یا آش عدس غذایی مفید بوده و می تواند وعده کاملی برای صبحانه و یا شام کودکان باشد. این پست که از در بخش آشپزی وب سایت سلام دنیا گرفته شده است، قصد داریم تا طرز تهیه عدسی خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای عدسی
دستور پخت عدسی
1. آماده سازی عدس قبل از پخت
24 ساعت قبل از پخت عدسی، عدس را پاک می کنیم می شوییم و داخل آب خیس می کنیم و در این زمان چندین بار آب عدس را عوض می کنیم. حالا عدس ما بعد از گذراندن این مراحل آماده پخت است.
2. آماده سازی مواد اولیه
پیاز را بعد از پوست کندن به صورت نگینی ریز برش می دهیم و آماده می گذاریم. سیر را هم رنده می کنیم یا در صورت تمایل از حریره سیر آماده استفاده می کنیم.
طرز تهیه عدسی
داخل ظرف مناسبی روغن ریخته زمانی که داغ شد به آن پیاز را افزوده و تفت می دهیم تا طلایی شود سپس ادویه ها، سیر و رب را می افزاییم و تفت کامل می دهیم تا رنگ رب آزاد شود. در این مرحله عدس را افزوده به همراه عصاره گوشت و اجازه می دهیم تا خوراک با درب بسته کاملا پخته شود. در قابلمه حدودا 60 دقیقه و در زود پز 30 دقیقه زمان می برد. بعد از گذشت این زمان کافیست داخل تابه ای کوچک کره را به همراه پودر هل، پودر گل محمدی و پودر دارچین تفت داده و به عدسی اضافه کنیم ده دقیقه دیگر روی حرارت بماند کافیست و می توانیم عدسی را سرو کنیم. (در 10 دقیقه آخر پخت بهتر است کمی عدسی را مخلوط کنیم تا نشاسته عدسی آزاد شده و عدسی لعاب دار باشد)
اشترودل گوشت و قارچ مجلسی
اشترودل نوعی غذای بین المللی خوشمزه و لذیذ است که در این مطلب که از وبسایت پارسی دی آورده ایم قصد داریم تا در مورد نحوه تهیه آن به طور کامل توضیح دهیم. با ما همراه باشید. اشترودل در واقع نوعی غذای بین المللی است که ابتدا در اتریش و شهر وین تهیه شد. این غذا به تدریج در کل جهان رایج شد و طرفداران زیادی پیدا کرد. اشترودل هم به عنوان غذای اصلی سرو شده و هم به شکل دسر تهیه می شود. انواع مختلف اشترودل مرغ و گوشت نیز موجود است.
برای شروع ابتدا خمیر اشترودل را تهیه می کنیم. برای این کار ابتدا یک لیوان آب ولرم و یک قاشق چایخوری شکر و یک قاشق چایخوری خمیر مایه را در داخل یک ظرف مخلوط می کنیم. به مدت ۱۰ دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه اثر کند. پس از اینکه کمی پف کرد، ۲ عدد تخم مرغ و ۱۲۰ گرم روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. سپس مخلوط را هم می زنیم و آرد را کم کم به این ترکیب اضافه می کنیم. توجه کنید که آرد را به اندازه ای اضافه کنید که خمیر تهیه شده به کف دست تان نچسبد. سپس به مقدار مورد نیاز نمک و فلفل را به خمیر اضافه کرده و روی آن را با یک پارچه بپوشانید. خمیر را باید در یک جای گرم نگهداری کنید تا پف کند و حجم خمیر افزایش پیدا کند.
اکنون قصد داریم تا طرز تهیه مواد اشترودل را توضیح دهیم. یک عدد پیاز را شسته و با چاقو پوست بکنید. سپس آن را به شکل ریز ریز خرد کنید. کمی روغن را در کف ماهیتابه ریخته و صبر کنید تا روغن داغ شود. پس از داغ شدن روغن، پیازها را در داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا رنگ آنها طلایی شود.
در این مرحله ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده را به ماهیتابه اضافه کنید و دائما هم بزنید تا گلوله های بزرگ گوشت در داخل ماهیتابه باقی نماند. پس از آنکه سرخ شد، نمک و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا گوشت پخته و آب آن بخار شود.
یک پیمانه قارچ را با آب بشوئید و آن را به اندازه های کوچک خرد کرده و یا ورقه ای خرد می کنیم و آنها را در داخل ماهیتابه روغن می ریزیم و قارچ ها را در داخل روغن تفت می دهیم تا آب آن خارج شود. سپس قابلمه گوشت و پیاز داغ را به آن اضافه می کنیم و با هم ترکیب می کنیم.
کمی جعفری را با آب و نمک شسته و آن را آبکش می کنیم تا آب آن خارج شود. سپس آن را با چاقو خرد می کنیم و به ماهیتابه حاوی گوشت اضافه کرده و مواد را مخلوط می کنیم. می توانید مزه این مواد را امتحان کرده و نمک و فلفل را به مقدار کافی به مایه اشترودل اضافه کنیم. اکنون مایه آن آماده است.
بر روی یک سطح آرد بپاشید و با وردنه خمیر را باز کنید. خمیر را به شکل مستطیل در بیاورید و مایه اشترودل آماده در مرحله قبل را همراه با پنیر پیتزا در یک طرف خمیر می ریزیم و طرف دیگر خمیر را مانن عکس برش می دهیم و طرف برش خورده خمیر را روی مواد می گذاریم تا کاملا خمیر روی مواد را بپوشاند.
فر را از ۲۰ دقیقه قبل در درجه حرارت ۱۸۰ درجه روشن می کنیم. در این مرحله بر روی خمیری که از قبل آماده شده، با برس کمی تخم مرغ روی آن پخش کرده و در صورت تمایل کنجد می پاشیم و آن را در سینی فر که آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم. پس از نیم ساعت اشترودل آماده می شود و آن را از فر خارج می کنیم و در یک ظرف مناسب سرو می کنیم.
در این مطلب دستور پخت دونات های خانگی و خوشمزه براتون آماده کردیم که طرفدارهای زیادی داره، برای همین در طعم ها و مدل های مختلف قابل درست کردن هست. امیدواریم درست کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
اول در ظرفی مناسب تخم مرغ ها را یکی یکی شکسته و روغن و شکر را با آن مخلوط میکنیم و با دور تند هم زن هم میزنیم تا رنگشان به طور کامل سفید شود.
در ظرفی دیگر بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را درماست ریخته و حل میکنیم و این مایه را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و کمی هم میزنیم. بعد از آن آرد را به آهستگی اضافه کرده و با قاشق هم میزنیم تا زمانی که مایه حالت خمیری پیدا کند. خمیر بدست آمده نه زیاد باید شل و چسبان باشد و نه زیاد سفت و خشک.
روی خمیر را با سلفون پوشانده و حدود ۲ الی ۳ ساعت صبر کنید تا خمیر استراحت کرده و حجم آن دو برابر حجم اولیه شود.
بعد از استراحت کردن خمیر، روی میز کار یا یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیر را با وردنه به قطر ۱ سانتی متر باز کنید و با یک قالب گرد و یا دهانه استکان به صورت حلقه حلقه برش دهید. اگر هم بخواهید وسط دونات شما سوراخ داشته باشد با یک قالب دایره ای کوچکتر وسط آن را قالب بزنید.
در تابه ای نسبتا گود مقدار زیادی روغن ریخته و تا داغ شدن روغن صبر کنید. بعد از آن دونات ها را با توجه به حجم ظرف و مقدار روغن، داخل ظرف انداخته تا دو طرف دونات ها آن سرخ شود. سپس زمانی که دونات ها پف کرده و به رنگ طلایی در آمدند از تابه خارج کرده و داخل یک صافی قرار دهید تا روغن اضافه دونات ها گرفته شود.
در این مرحله برای تزئین دونات ها خاک قند و دارچین را با هم مخلوط کنید و دو طرف دونات ها بپاشید. برای تزیین هم میتوانید از پسته خرد شده و یا شکلات آب شده استفاده کنید.
همچنین برای تهیه دونات شکلاتی می توانید برای رویه دونات از شکلات تخته ای استفاده کنید. شکلات تخته ای و شیر و کره را مخلوط کنید، اگر شکلات تخته شیرین بود، شکر اضافه نکنید. سپس دونات ها را به شکلات بزنید و با دراژه های دلخواه تزئین کنید.
منبع : https://parsiday.com