مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات خوشمزه و مفید برای سرماخوردگی

سوپ مرغ و سبزیجات یکی از مقوی ترین سوپ ها برای روز های سرد زمستون و سرما خوردگی می باشد. اما سوپ تاریخچه جالبی دارد به نقل قولی سوپ در سومین هزاره قبل از میلاد در مصر توسط فردی به نام منس پخته شد وی با دزدیدن مرغی از آشپزخانه فرعون آن را پخت ولی دستگیر شد و به نزد فرعون رفت مسلما اگر بوی سوپ به مشام فرعون نمی آمد او را اعدام می کردند اما فرعون چنان از سوپ خوشش آمد که برده منس را آشپز دربار خود انتخاب کرد. امروز طرز تهیه یک سوپ مرغ و سبزیجات خیلی خوشمزه را یاد می گیریم.

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ و سبزیجات

سینه مرغ۴۰۰ گرم (نصف سینه)
پیاز۱ عدد
سیب زمینی۲ عدد
هویج۲ عدد
سیر۲ حبه
رب۲ ق غذا خوری
جعفری۱ لیوان
آبلمیوبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و قرمزبه مقدار لازم

طرز تهیه سوپ مرغ و جعفری

طرز تهیه سوپ مرغ و سبزیجات

مرحله اول (پخت مرغ)

ابتدا سینه مرغ را با پیاز یا برگ بو و نمک بگذارید تا نیم پز شود. سپس مرغ را ریش ریش کنید، آب مرغ را صاف کرده و برای سوپ نگه می داریم.

سیب زمینی و هویچ را مکعبی یا رنده کرده و کنار بگذارید.

مرحله دوم (تفت دادن پیاز)

پیاز را نگینی خرد کرده و با زردچوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا طلایی شود سپس سیر رنده شده را اضافه می کنیم تا عطر سیر خارج شود و بعد رب را اضافه کرده، خوب هم می زنیم تا بوی خامی رب گرفته شود. سپس هویج و سیب زمینی را اضافه کرده و مقداری تفت می دهیم و در آخر آب مرغی که در مرحله اول صاف کردیم را اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا هویج و سیب زمینی نیم پز شوند. سپس بعد از گذشت نیم ساعت مرغ های ریش ریش شده را اضافه می کنیم و دوباره زمان می دهیم تا سوپ خوب جا بیفتد و لعاب بی اندازد.

مرحله سوم (اضافه کردن جعفری)

بعد از اتمام زمان پخت، آبلیمو و نمک و فلفل قرمز سوپ را اندازه می کنیم و در آخر جعفری را به سوپ اضافه کرده و در ظرف سرو میریزید.

نکات و فوت و فن های سوپ مرغ و سبزیجات

  • اگر می خواهید سوپ مرغ خوشمزه ای داشته باشید آب مرغ را حذف نکنید.
  • می توان از عصاره مرغ بجای آب مرغ نیز استفاده کرد بدین صورت که عصاره مرغ را در آب جوش حل کنید و به سوپ اضافه کنید.
  • میزان استفاده از مرغ سلیقه ای می باشد و می توان کمتر یا بیشتر شود.
  • دقت کنید سوپ را به موقع از روی حرارت بردارید زیرا زمانی که سوپ سرد می شود دوباره غلیظ و سفت می شود.
  • می توان از رب بیشتری استفاده کرد و یا کاملا حذف کرد.
  • می توان از پوره گوجه به جای رب استفاده کرد.
  • می توان قارچ یا ورمیشل را به دستور اضافه کرد.
  • اگر سوپ را برای سرماخوردگی درست می کنید فلفل قرمز بیشتری استفاده کنید زیرا برای درمان سرماخوردگی بسیار مفید است.
  • می توان از جو یا ماکارونی آلفابت نیز استفاده کرد.
  • همیشه آبلیمو را زمانی اضافه کنید که پخت سوپ تمام شده است.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد