مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ ترد خوشمزه و مجلسی به روش ساده

شیرینی مرنگ، نوعی شیرینی ساده و بسیار پر طرفدار مخصوصا جالب برای کودکان می باشد. شیرینی مرنگ با سفیده تخم مرغ و مواد در دسترسی تهیه می شود. این شیرینی دارای کاربرد های زیادی از جمله سرو به عنوان شیرینی و یا تزئینات کیک و دسر می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی مرنگ را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای شیرینی مرنگ

سفیده تخم مرغ    4 عدد
پودر شکر2 لیوان
وانیل1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو1 قاشق غذا خوری
رنگ خوراکیبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی مرنگ رنگارنگ | سلام دنیا


دستور پخت شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ خوشمزه و مجلسی  به روش ساده 


1. طرز تهیه شیرینی مرنگ رنگی ترد و خوشمزه پفکی

مرحله اول: ابتدا سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و خوب با همزن مخلوط کنید تا پف کند.

2. مرحله دوم: افزودن پودر شکر

حالا پودر شکر را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ شما کاملا شکل بگیرد.


3. مرحله سوم: افزودن وانیل و آبلیمو

حالا آبلیمو و وانیل را به باقی مواد بیفزایید مخلوط کنید، حالا مایه مرنگ ما آماده است.


4. مرحله چهارم: افزودن رنگ

حالا مواد مرنگ را به تعداد ظرف هایی که نیاز دارید تقسیم کنید، سپس داخل هر ظرف یک قطره از رنگی که دوست دارید بریزید و با یک خلال چوبی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.


5. مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت

حالا مواد آماده شده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید و داخل سینی پخت شیرینی که کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله 1 سانتی متر شکوفه بزنید.


6. مرحله آخر: پخت شیرینی مرنگ

حالا سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا مرنگ شما آماده شود و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ 

  • شیرینی مرنگ را که داخل فر می گذارید هر 5 دقیقه بررسی کنید.
  • برای رنگ کردن مرنگ باید از رنگ ژله ای استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا

طرز تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی تبریز ساده مرحله به مرحله

همراه شما عزیزان هستیم با یک شیرینی نوروزی و نارگیلی از استان تبریز. شیرینی قرابیه به غیر از شهر تبریز در استان زنجان و قزوین و دیگر شهرهای آذربایجان تهیه میشود. شیرینی قرابیه را با گردو، نارگیل و پسته به صورت جداگانه تهیه میکنند. شیرینی قرابیه ماندگاری بالایی دارد و می توانید به عنوان شیرینی عید از آن استفاده کنید. شیرینی قرابیه تشکیل شده از پودر بادام و پودر نارگیل به همراه سفیده تخم مرغ و مواد لازم دیگر تهیه میشود. اگر شما هم از طرفداران شیرینی های مجلل و مجلسی می باشید باید به شما عزیزان گفت که شیرینی قرابیه نارگیلی یکی از شیرینی های مجلل و مجلسی در بین شیرینی های نوروزی نیز می باشد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی تبریز

پودر نارگیل۳۰۰ گرم
پودر بادام۳۰۰ گرم
پودر قند۲۵۰ گرم
روغن جامد۲۵۰ گرم
پودر هل۱ قاشق مربا خوری
آرد سفید۱ فنجان
سفیده تخم مرغ۵ عدد
وانیل۱ قاشق چایخوری
گلاب۱ استکان
خلال پسته و بادام برای تزئینبرای تزئین

طرز تهیه قرابیه نارگیلی

دستور پخت شیرینی قرابیه نارگیلی ساده تبریزی

مرحله اول: سفیده تخم مرغ و گلاب

سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل و گلاب و نصف پودر قند با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا فرم بگیرد. سپس در یخچال بگذارید.

مرحله دوم: روغن جامد و پودر قند

روغن جامد را روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا آب شود و در ظرف گودی بریزید و سپس پودر قند را الک کرده و به همراه هل به روغن آب شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله سوم: پودر نارگیل و پودر بادام

با قاشق پورد نارگیل و پورد بادام را به ترکیب قبل اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم: آرد سفید

آرد سفید را نیز الک کرده و به ترکیب نارگیلی اضافه کرده و در آخر سفیده فرم گرفته را نیز اضافه کرده و همه را با هم، هم بزنید تا مایع قرابیه آماده شود.

مرحله پنجم: ماسوره زدن

ابتدا قبل از این کار فر را روشن کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا فر گرم شود و سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مایع قرابیه نارگیلی را در قیف بدون ماسوره بریزید و روی کاغذ روغنی با فاصله از قرابیه ماسوره بزنید و خلال بادام و پسته بپاشید.

مرحله ششم: پخت قرابیه نارگیلی تبریزی

در آخر سینی شیرینی را در فر بگذارید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی قرابیه تبریزید بپزد و سپس از فر خارج کنید.

مرحله هفتم: سرو شیرینی قرابیه نارگیلی تبریزی

در آخر شیرینی قرابیه نارگیلی تبریزی را در ظرف مورد نظر سرو کنی و نوش جان فرمائید.

نکات تکمیل کننده در تهیه شیرینی قرابیه نارگیلی تبریزی

  1. همانطور که گفته شد قرابیه انواع مختلفی دارد و به جای بادام و نارگیل میتوانید از گردو به همراه پودر کاکائو و یا پسته به همراه پودر قند نیز قرابیه پسته ای و گردویی را نیز آماده کنید.
  2. آرد به منظور انسجام مایع قرابیه استفاده میشود و حذف شدنی نمیباشد.
  3. بهتر است از همزن برقی برای فرم دادن و آماده سازی سفیده تخم مرغ استفاده شود.
  4. برای آماده سازی قرابیه از سینی چدنی و آلمینومی استفاده کند و از سینی خود فر استفاده نکنید.

منبع : آشمزی

طرز تهیه تیرامیسو با موز و گردو خوشمزه و مجلسی با خامه قنادی و بیسکویت لیدی فینگر

تیرامیسو یک دسر بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که برای اولین بار در سالی 1970 در ایتالیا تهیه شد و به دلیل طعم بسیار عالی آن بعد ها دستور آن به کل دنیا رفت و با دستور های مختلفی تهیه شد. تیرامیسو موزی هم بسیار مورد علاقه موز دوستان می باشد. در آموزش  آشپزی امروز  قصد داریم تا طرز تهیه تیرامیسو موزی را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای تیرامیسو موزی

موز2 عدد
زرده تخم مرغ3 عدد
خامه قنادی300 گرم
پنیر ماسکارپونه200 گرم
شکر60 گرم
وانیل1/4 قاشق چایخوری
نسکافه فوری2 قاشق غذا خوری
آب داغ1/4 پیمانه
بیسکویت لیدی فینگربه میزان لازم


طرز تهیه تیرامیسو موزی خوشمزه خانگی با بیسکویت و خامه قنادی


دستور پخت تیرامیسو موزی گردویی  خوشمزه و مجلسی  با خامه قنادی


1. تهیه تیرامیسو خانگی خوشمزه با موز و خامه قنادی

ابتدا نسکافه را داخل آب گرم ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا حل شود.


2. مرحله دوم: آماده سازی موز

موز ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای نازک برش می دهیم.


3. مرحله سوم: آماده سازی تخم مرغ

زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید و به مدت 5 دقیقه مدام مخلوط کنید تا یکدست شود..


4. چهارم: افزودن پنیر ماسکارپونه

حالا مواد را از روی حرارت برداشته و پنیر ماسکارپونه را می افزاییم و با همزن خوب مخلوط می کنیم.


5. مرحله پنجم: افزودن خامه

حالا خامه قنادی فرم گرفته را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. حالا کرم تیرامیسو آماده است.


6. مرحله ششم: تهیه تیرامیسو موزی

حالا ظرف تک نفره یا سرو بزرگی را آماده می کنیم و بیسکویت های لیدی فینگر را داخل نسکافه فوری غلتانده و یک لایه کف ظرف می چینیم. بعد یک لایه از کرم آماده شده ریخته و خوب صاف می کنیم و بعد موز های برش خورده را روی کرم می چنیم و این مراحل را تا اتمام مواد ادامه می دهیم.



7. مرحله آخر: استراحت و سرو تیرامیسو موزی

حالا تیرامیسو آماده شده را به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا رطوبت مواد تنظیم شود و بعد با شکلات رنده شده تزیین و نوش جان کنید.


منبع: سلام دنیا