شیرینی مرنگ، نوعی شیرینی ساده و بسیار پر طرفدار مخصوصا جالب برای کودکان می باشد. شیرینی مرنگ با سفیده تخم مرغ و مواد در دسترسی تهیه می شود. این شیرینی دارای کاربرد های زیادی از جمله سرو به عنوان شیرینی و یا تزئینات کیک و دسر می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی مرنگ را به شما آموزش دهیم.
سفیده تخم مرغ | 4 عدد |
پودر شکر | 2 لیوان |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 1 قاشق غذا خوری |
رنگ خوراکی | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و خوب با همزن مخلوط کنید تا پف کند.
حالا پودر شکر را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ شما کاملا شکل بگیرد.
حالا آبلیمو و وانیل را به باقی مواد بیفزایید مخلوط کنید، حالا مایه مرنگ ما آماده است.
حالا مواد مرنگ را به تعداد ظرف هایی که نیاز دارید تقسیم کنید، سپس داخل هر ظرف یک قطره از رنگی که دوست دارید بریزید و با یک خلال چوبی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
حالا مواد آماده شده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید و داخل سینی پخت شیرینی که کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله 1 سانتی متر شکوفه بزنید.
حالا سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا مرنگ شما آماده شود و نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا
همراه شما عزیزان هستیم با یک شیرینی نوروزی و نارگیلی از استان تبریز. شیرینی قرابیه به غیر از شهر تبریز در استان زنجان و قزوین و دیگر شهرهای آذربایجان تهیه میشود. شیرینی قرابیه را با گردو، نارگیل و پسته به صورت جداگانه تهیه میکنند. شیرینی قرابیه ماندگاری بالایی دارد و می توانید به عنوان شیرینی عید از آن استفاده کنید. شیرینی قرابیه تشکیل شده از پودر بادام و پودر نارگیل به همراه سفیده تخم مرغ و مواد لازم دیگر تهیه میشود. اگر شما هم از طرفداران شیرینی های مجلل و مجلسی می باشید باید به شما عزیزان گفت که شیرینی قرابیه نارگیلی یکی از شیرینی های مجلل و مجلسی در بین شیرینی های نوروزی نیز می باشد.
پودر نارگیل | ۳۰۰ گرم |
پودر بادام | ۳۰۰ گرم |
پودر قند | ۲۵۰ گرم |
روغن جامد | ۲۵۰ گرم |
پودر هل | ۱ قاشق مربا خوری |
آرد سفید | ۱ فنجان |
سفیده تخم مرغ | ۵ عدد |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
گلاب | ۱ استکان |
خلال پسته و بادام برای تزئین | برای تزئین |
سفیده تخم مرغ را به همراه وانیل و گلاب و نصف پودر قند با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا فرم بگیرد. سپس در یخچال بگذارید.
روغن جامد را روی حرارت گذاشته و زمان دهید تا آب شود و در ظرف گودی بریزید و سپس پودر قند را الک کرده و به همراه هل به روغن آب شده اضافه کنید و مخلوط کنید.
با قاشق پورد نارگیل و پورد بادام را به ترکیب قبل اضافه کرده و هم بزنید.
آرد سفید را نیز الک کرده و به ترکیب نارگیلی اضافه کرده و در آخر سفیده فرم گرفته را نیز اضافه کرده و همه را با هم، هم بزنید تا مایع قرابیه آماده شود.
ابتدا قبل از این کار فر را روشن کرده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا فر گرم شود و سپس در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و مایع قرابیه نارگیلی را در قیف بدون ماسوره بریزید و روی کاغذ روغنی با فاصله از قرابیه ماسوره بزنید و خلال بادام و پسته بپاشید.
در آخر سینی شیرینی را در فر بگذارید و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه زمان دهید تا شیرینی قرابیه تبریزید بپزد و سپس از فر خارج کنید.
در آخر شیرینی قرابیه نارگیلی تبریزی را در ظرف مورد نظر سرو کنی و نوش جان فرمائید.
منبع : آشمزی
تیرامیسو یک دسر بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که برای اولین بار در سالی 1970 در ایتالیا تهیه شد و به دلیل طعم بسیار عالی آن بعد ها دستور آن به کل دنیا رفت و با دستور های مختلفی تهیه شد. تیرامیسو موزی هم بسیار مورد علاقه موز دوستان می باشد. در آموزش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه تیرامیسو موزی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تیرامیسو موزی
موز | 2 عدد |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
خامه قنادی | 300 گرم |
پنیر ماسکارپونه | 200 گرم |
شکر | 60 گرم |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
نسکافه فوری | 2 قاشق غذا خوری |
آب داغ | 1/4 پیمانه |
بیسکویت لیدی فینگر | به میزان لازم |
دستور پخت تیرامیسو موزی گردویی خوشمزه و مجلسی با خامه قنادی
ابتدا نسکافه را داخل آب گرم ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا حل شود.
موز ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای نازک برش می دهیم.
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید و به مدت 5 دقیقه مدام مخلوط کنید تا یکدست شود..
4. چهارم: افزودن پنیر ماسکارپونه
حالا مواد را از روی حرارت برداشته و پنیر ماسکارپونه را می افزاییم و با همزن خوب مخلوط می کنیم.
حالا خامه قنادی فرم گرفته را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. حالا کرم تیرامیسو آماده است.
حالا ظرف تک نفره یا سرو بزرگی را آماده می کنیم و بیسکویت های لیدی فینگر را داخل نسکافه فوری غلتانده و یک لایه کف ظرف می چینیم. بعد یک لایه از کرم آماده شده ریخته و خوب صاف می کنیم و بعد موز های برش خورده را روی کرم می چنیم و این مراحل را تا اتمام مواد ادامه می دهیم.
حالا تیرامیسو آماده شده را به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا رطوبت مواد تنظیم شود و بعد با شکلات رنده شده تزیین و نوش جان کنید.