مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه کیک هویج و گردو با شیر ساده و خوشمزه + نکات مهم

کیک هویج و گردو کیکی خوشمزه و پر فایده است. کیک هویج اصالتی اروپایی دارد و نسخه های مختلف از طریقه پخت آن در کشورهای مختلف اروپایی وجود دارد و در کشور سوئیس به عنوان کیک تولد هم استفاده می شود. هویج داخل کیک دارای خواص زیادی است و نکته مهم این است که هویج بعد از پخت خاصیتش بیشتر می شود. در قدیم از هویج به عنوان شیرین کننده کیک هم استفاده می شده است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک هویج و گردو با شیر ساده و خوشمزه همراه با نکات مهم.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج و گردو خوشمزه

شیر۱/۲ پیمانه
آرد۲ پیمانه
شکر۱ پیمانه
تخم مرغ۴ عدد
روغن مایع۱/۲ پیمانه
هویج رنده شده۱ پیمانه
وانیلنصف قاشق چای خوری
رنده پوست لیمو۱ قاشق چای خوری
گردو۱/۲ پیمانه
بیکینگ پودر۱ قاشق چای خوری سر پر

کیک هویج و گردو

دستور پخت کیک هویج و گردو با شیر

مرحله یک: آماده سازی مواد اولیه

هویج را شسته پوست می کنیم و رنده ریز می زنیم به اندازه یک پیمانه از آن بر می داریم. گردو ها را خرد کرده در یک قاشق آرد می غلطانیم و آرد آن را جدا کرده آماده می گذاریم.

مرحله دوم: آماده سازی خمیر کیک

ابتدا تخم مرغ ها را داخل ظرف مناسب و تمیزی ریخته به همراه شکر و وانیل به مدت ۱۰ دقیقه با همزن مخلوط می کنیم تا به مایعی روشن و کشدار تبدیل شود.

سپس روغن و شیر را افزوده و فقط در حد مخلوط شدن با همزن بزنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کم کم روی مواد الک می کنیم و با لیسک شیرینی پزی به شکل دورانی مواد را به خورد هم می دهیم.

حالا خمیر آماده است فقط کافیست هویج و گردو را افزوده و مخلوط کنیم. مواد آماده شده را در قالب کیک ریخته و دو بار قالب را روی میز کار می کوبیم تا به شکل منظم داخل قالب پهن شود.

مرحله سوم: پخت کیک هویج و گردو

در این مرحله کیک را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه می پزیم البته بعد از گذشت ۴۰ دقیقه می توانید درب فر را باز کرده و تست پختگی را انجام دهید. (به این شکل که یک خلال دندان را داخل کیک فرو کرده و اگر چیزی به خلال نچسبید کیک کاملا پخته است) بعد از اینکه روی کیک هم طلایی شد کیک را از فر خارج کرده و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن های کیک هویج و گردو ساده

  1. آرد را ۳ بار الک کنید این رمز پوک شدن کیک شما است.
  2. داخل قالب را روغن یا کره چرب و سپس آرد پاشی کرده و آماده بگذارید. (این کار کمک می کند تا کیک شما بعد از پخت به راحتی از قالب جدا شود)
  3. فر را حتما قبل از شروع کار روشن کنید.
  4. می توانید آب هویج را جایگزین شیر کنید.
  5. این کیک را هم به شکل خشک و هم با خامه فرم گرفته می توان سرو کرد.

منبع : آشمزی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد