ترشی لیمو ترش یکی از ترشی های زیبا و مملو از خواص غذایی می باشد. ترشی لیمو بسیار زیبا و زینت دهنده سفره های پذیرایی است. از خواص ترشی لیمو می توان به درمان اگزما، از بین برنده آفت دهان، پایین آورده تب و بوی نامطبوع دهان اشاره کرد. این ترشی سرشار از ویتامین C می باشد و طعم بسیار متفاوتی از ترشی های دیگر دارد از تهیه این ترشی غافل نشوید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی لیموترش را به شما آموزش دهیم.
لیمو ترش | 1 کیلوگرم |
نمک | 4 قاشق غذا خوری |
فلفل | 1 قاشق مربا خوری |
سیاه دانه و تخم گشنیز | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا لیمو ترش ها را خوب بشویید و به مدت 1 روز در آب خیس کنید سپس روی دستمال نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
حالا لیمو ها را مطابق با سلیقه تان برش دهید و هسته های آن را خارج کنید.
حالا نمک، فلفل، سیاه دانه و تخم گشنیز را لابه لایه لیمو ها بریزید.
حالا لیمو ها را داخل شیشه مناسبی ریخته و درب شیشه را کیپ ببندید.
ترشی لیمو را به مدت 40 روز مقابل آفتاب قرار دهید تا لیمو ها کاملا آب بیندازند و آماده شوند بعد از 40 روز شیشه ها را باز کرده تا جایی که جا دارد با آبلیمو پر می کنیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان.
منبع: بخش آشپزی سلام دنیا