مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه و خواص آن

ترشی لیمو ترش یکی از ترشی های زیبا و مملو از خواص غذایی می باشد. ترشی لیمو بسیار زیبا و زینت دهنده سفره های پذیرایی است. از خواص ترشی لیمو می توان به درمان اگزما، از بین برنده آفت دهان، پایین آورده تب و بوی نامطبوع دهان اشاره کرد. این ترشی سرشار از ویتامین C می باشد و طعم بسیار متفاوتی از ترشی های دیگر دارد از تهیه این ترشی غافل نشوید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه ترشی لیموترش را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه

لیمو ترش1 کیلوگرم
نمک4 قاشق غذا خوری
فلفل1 قاشق مربا خوری
سیاه دانه و تخم گشنیز    به میزان لازم
آبلیموبه میزان لازم

طرز تهیه ترشی لیمو خانگی به سبک بازاری


دستور پخت ترشی لیمو خانگی خوشمزه و تند بدون سرکه


1. طرز تهیه ترشی لیمو ترش

مرحله اول: ابتدا لیمو ترش ها را خوب بشویید و به مدت 1 روز در آب خیس کنید سپس روی دستمال نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.


2. مرحله دوم: برش دادن لیمو ها

حالا لیمو ها را مطابق با سلیقه تان برش دهید و هسته های آن را خارج کنید.

3. مرحله سوم: افزودن سیاه دانه و تخم گشنیز

حالا نمک، فلفل، سیاه دانه و تخم گشنیز را لابه لایه لیمو ها بریزید.


4. مرحله چهارم: تهیه ترشی لیمو

حالا لیمو ها را داخل شیشه مناسبی ریخته و درب شیشه را کیپ ببندید.


5. مرحله پنجم نگهداری ترشی لیمو ترش

ترشی لیمو را به مدت 40 روز مقابل آفتاب قرار دهید تا لیمو ها کاملا آب بیندازند و آماده شوند بعد از 40 روز شیشه ها را باز کرده تا جایی که جا دارد با آبلیمو پر می کنیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم و نوش جان.

نکات مهم و فوت و فن تهیه ترشی لیمو ترش

  • برای تهیه ترشی لیمو از لیمو های پوست نازک زرد رنگ استفاده کنید.
  • بهتر است از چاقوی پلاستیکی و یا سرامیکی برای آماده سازی لیمو ها استفاده کنید.
  • بهتر است برای تهیه این ترشی از نمک دریا یا نمک دانه درشت استفاده کنید.

منبع: بخش آشپزی سلام دنیا  

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد