مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه خمیر بورک اصل ترکیه ای خانگی و حرفه ای برای انواع پیراشکی ، بورک و باقلوا

بورک یکی از غذا های بسیار خوشمزه با تنوع بسیار بالا می باشد که بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. بورک یک غذای ترکی می باشد که مواد میانی متفاوتی تهیه می شود ولی خمیر بورک طرز تهیه ثابتی دارد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه خمیر بورک را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای خمیر بورک اصل ترکیه مرحله به مرحله در خانه

آرد270 گرم
آب    1 لیوان سرخالی
روغن جامد      4 قاشق غذا خوری
نمک1/4 قاشق چایخوری   
سرکه1 قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر بورک خانگی و حرفه ای به روش اصل ترکیه


دستور پخت خمیر بورک اصل ترکیه مرحله به مرحله در خانه


1. طرز تهیه خمیر بورک اصل ترکیه با بافت نرم

مرحله اول: ابتدا نمک و آرد را با هم مخلوط می کنیم و 3 مرتبه الک می کنیم تا خوب هوا دهی شود.

2. مرحله دوم: افزودن مایعات

حالا آب، روغن و سرکه را به هم مخلوط کرده و به تدریج به آب می افزاییم و خوب ورز می دهیم تا خمیر خوب شکل بگیرد و در گوشه کاسه جمع شود.


3. مرحله سوم: ورز دادن خمیر

حالا خمیر به دست آمده را به مدت 30 دقیقه ورز دهید. این کار را می توانید با غذا ساز یا تیغه خمیر گیر همزن هم انجام دهید.


4. مرحله چهارم: استراحت خمیر

حالا خمیر را گلوله کرده و داخل نایلون بگذارید و برای 90 دقیقه در یخچال استراحت دهید.


5. مرحله پنجم: ورز دادن و استراحت مرحله دوم

حالا خمیر را از داخل یخچال خارج کرده، 5 دقیقه ورز دهید و داخل نایلون قرار دهید و به مدت 120 دقیقه دیگر داخل یخچال استراحت دهید تا خمیر کاملا سبک شود.

6. مرحله آخر: آماده سازی برای پخت

خمیر برای استفاده آماده است، به اندازه 1 گردو از خمیر بردارید و روی تخته کار آرد پاشی شده آنقدر خمیر را باز کنید تا حالت شیشه ای پیدا کند و این خمیر آماده برای مصرف است.

نکات مهم و فوت و فن تهیه خمیر بورک برای انواع پیراشکی، بورک و باقلوا

  • خمیر باید در حدی نازک شود که حالت شیشه ای پیدا کند.
  • باید روی هر لایه خمیر آرد بپاشید و بعد لایه بعدی خمیر را روی قبلی قرار دهید.

منبع: salamdonya

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد