مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه بدون دستگاه مرحله به مرحله سبک بازاری

پشمک یکی از تنقلات بسیار خوشمره ایرانی است که بیشتر در مراسم هایی مانند شب یلدا مصرف می شود. پشمک این شیرینی خوشمزه و پر طرفدار بسیار راحت تهیه می شود با توجه به نکاتی ریز می توانید یک پشمک خانگی را تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پشمک خانگی را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای پشمک

آرد2 لیوان
شکر2 لیوان
آب1 لیوان
جوهر لیمو1 قاشق چایخوری
پودر پستهبه میزان لازم

طرز تهیه پشمک خانگی ساده مرحله به مرحله


دستور پخت پشمک خانگی خوشمزه بدون دستگاه مرحله به مرحله سبک بازاری

 

1. طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه مرحله به مرحله

مرحله اول: آرد را داخل تابه مناسبی ریخته و به مدت 15 دقیقه تفت می دهیم تا از حالت خامی خارج شود. حالا داخل سینی ریخته و زمان دهید تا خنک شود.

 

2. مرحله دوم: آماده سازی شهد

شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا 20 دقیقه زمان دهید تا شهد به غلظت برسد.

3. مرحله سوم: افزودن جوهر لیمو

جوهر لیمو را به شربت افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.

 

4. مرحله چهارم: سرو کردن شهد

سینی مناسبی را چرب کرده و زیر دیس کمی یخ بگذارید، سپس شربت را در مرکز سینی ریخته تا کمی خنک شود.

5. مرحله پنجم: آماده سازی شهد

حالا شهد را به صورت حلقه ای در آورید و روی شهد را آرد پاشی کنید و حلقه را بکشید و بزرگ تر کنید. حالا حلقه را به شکل عدد 8 انگلیسی تا زده و دوباره در آرد بغلتانید و ادامه دهید تا به همین شکل به رشته های باریک تری تبدیل شود.

6. مرحله آخر: سرو پشمک

پشمک را داخل ظرف های زیبایی ریخته و با پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.


منبع: سایت سلام دنیا 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد