پشمک یکی از تنقلات بسیار خوشمره ایرانی است که بیشتر در مراسم هایی مانند شب یلدا مصرف می شود. پشمک این شیرینی خوشمزه و پر طرفدار بسیار راحت تهیه می شود با توجه به نکاتی ریز می توانید یک پشمک خانگی را تهیه کنید. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه پشمک خانگی را به شما آموزش دهیم.
آرد | 2 لیوان |
شکر | 2 لیوان |
آب | 1 لیوان |
جوهر لیمو | 1 قاشق چایخوری |
پودر پسته | به میزان لازم |
مرحله اول: آرد را داخل تابه مناسبی ریخته و به مدت 15 دقیقه تفت می دهیم تا از حالت خامی خارج شود. حالا داخل سینی ریخته و زمان دهید تا خنک شود.
شکر و آب را روی حرارت قرار دهید تا 20 دقیقه زمان دهید تا شهد به غلظت برسد.
جوهر لیمو را به شربت افزوده و شربت را از روی حرارت بردارید.
سینی مناسبی را چرب کرده و زیر دیس کمی یخ بگذارید، سپس شربت را در مرکز سینی ریخته تا کمی خنک شود.
حالا شهد را به صورت حلقه ای در آورید و روی شهد را آرد پاشی کنید و حلقه را بکشید و بزرگ تر کنید. حالا حلقه را به شکل عدد 8 انگلیسی تا زده و دوباره در آرد بغلتانید و ادامه دهید تا به همین شکل به رشته های باریک تری تبدیل شود.
پشمک را داخل ظرف های زیبایی ریخته و با پودر پسته تزیین کرده و نوش جان کنید.
منبع: سایت سلام دنیا