مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ ترد خوشمزه و مجلسی به روش ساده

شیرینی مرنگ، نوعی شیرینی ساده و بسیار پر طرفدار مخصوصا جالب برای کودکان می باشد. شیرینی مرنگ با سفیده تخم مرغ و مواد در دسترسی تهیه می شود. این شیرینی دارای کاربرد های زیادی از جمله سرو به عنوان شیرینی و یا تزئینات کیک و دسر می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی مرنگ را به شما آموزش دهیم.


مواد لازم برای شیرینی مرنگ

سفیده تخم مرغ    4 عدد
پودر شکر2 لیوان
وانیل1/2 قاشق چایخوری
آب لیمو1 قاشق غذا خوری
رنگ خوراکیبه میزان لازم

طرز تهیه شیرینی مرنگ رنگارنگ | سلام دنیا


دستور پخت شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ خوشمزه و مجلسی  به روش ساده 


1. طرز تهیه شیرینی مرنگ رنگی ترد و خوشمزه پفکی

مرحله اول: ابتدا سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و خوب با همزن مخلوط کنید تا پف کند.

2. مرحله دوم: افزودن پودر شکر

حالا پودر شکر را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ شما کاملا شکل بگیرد.


3. مرحله سوم: افزودن وانیل و آبلیمو

حالا آبلیمو و وانیل را به باقی مواد بیفزایید مخلوط کنید، حالا مایه مرنگ ما آماده است.


4. مرحله چهارم: افزودن رنگ

حالا مواد مرنگ را به تعداد ظرف هایی که نیاز دارید تقسیم کنید، سپس داخل هر ظرف یک قطره از رنگی که دوست دارید بریزید و با یک خلال چوبی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.


5. مرحله پنجم: آماده سازی برای پخت

حالا مواد آماده شده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید و داخل سینی پخت شیرینی که کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله 1 سانتی متر شکوفه بزنید.


6. مرحله آخر: پخت شیرینی مرنگ

حالا سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا مرنگ شما آماده شود و نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه شیرینی مرنگ پفکی رنگارنگ 

  • شیرینی مرنگ را که داخل فر می گذارید هر 5 دقیقه بررسی کنید.
  • برای رنگ کردن مرنگ باید از رنگ ژله ای استفاده کنید.

منبع: سلام دنیا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد