شیرینی مرنگ، نوعی شیرینی ساده و بسیار پر طرفدار مخصوصا جالب برای کودکان می باشد. شیرینی مرنگ با سفیده تخم مرغ و مواد در دسترسی تهیه می شود. این شیرینی دارای کاربرد های زیادی از جمله سرو به عنوان شیرینی و یا تزئینات کیک و دسر می باشد. در بخش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه شیرینی مرنگ را به شما آموزش دهیم.
سفیده تخم مرغ | 4 عدد |
پودر شکر | 2 لیوان |
وانیل | 1/2 قاشق چایخوری |
آب لیمو | 1 قاشق غذا خوری |
رنگ خوراکی | به میزان لازم |
مرحله اول: ابتدا سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ای ریخته و خوب با همزن مخلوط کنید تا پف کند.
حالا پودر شکر را بیفزایید و به همزدن ادامه دهید تا سفیده تخم مرغ شما کاملا شکل بگیرد.
حالا آبلیمو و وانیل را به باقی مواد بیفزایید مخلوط کنید، حالا مایه مرنگ ما آماده است.
حالا مواد مرنگ را به تعداد ظرف هایی که نیاز دارید تقسیم کنید، سپس داخل هر ظرف یک قطره از رنگی که دوست دارید بریزید و با یک خلال چوبی خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
حالا مواد آماده شده را داخل قیف و ماسوره دلخواه بریزید و داخل سینی پخت شیرینی که کاغذ روغنی انداخته شده با فاصله 1 سانتی متر شکوفه بزنید.
حالا سینی فر را داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا مرنگ شما آماده شود و نوش جان کنید.
منبع: سلام دنیا