تیرامیسو یک دسر بسیار خوشمزه و پر طرفدار ایتالیایی است که برای اولین بار در سالی 1970 در ایتالیا تهیه شد و به دلیل طعم بسیار عالی آن بعد ها دستور آن به کل دنیا رفت و با دستور های مختلفی تهیه شد. تیرامیسو موزی هم بسیار مورد علاقه موز دوستان می باشد. در آموزش آشپزی امروز قصد داریم تا طرز تهیه تیرامیسو موزی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تیرامیسو موزی
موز | 2 عدد |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
خامه قنادی | 300 گرم |
پنیر ماسکارپونه | 200 گرم |
شکر | 60 گرم |
وانیل | 1/4 قاشق چایخوری |
نسکافه فوری | 2 قاشق غذا خوری |
آب داغ | 1/4 پیمانه |
بیسکویت لیدی فینگر | به میزان لازم |
دستور پخت تیرامیسو موزی گردویی خوشمزه و مجلسی با خامه قنادی
ابتدا نسکافه را داخل آب گرم ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا حل شود.
موز ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای نازک برش می دهیم.
زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل کاسه مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید و بعد روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید و به مدت 5 دقیقه مدام مخلوط کنید تا یکدست شود..
4. چهارم: افزودن پنیر ماسکارپونه
حالا مواد را از روی حرارت برداشته و پنیر ماسکارپونه را می افزاییم و با همزن خوب مخلوط می کنیم.
حالا خامه قنادی فرم گرفته را هم به مواد افزوده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود. حالا کرم تیرامیسو آماده است.
حالا ظرف تک نفره یا سرو بزرگی را آماده می کنیم و بیسکویت های لیدی فینگر را داخل نسکافه فوری غلتانده و یک لایه کف ظرف می چینیم. بعد یک لایه از کرم آماده شده ریخته و خوب صاف می کنیم و بعد موز های برش خورده را روی کرم می چنیم و این مراحل را تا اتمام مواد ادامه می دهیم.
حالا تیرامیسو آماده شده را به مدت 8 ساعت داخل یخچال می گذاریم تا رطوبت مواد تنظیم شود و بعد با شکلات رنده شده تزیین و نوش جان کنید.