مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

مهارت آشپزی

آموزش پخت لذیذترین غذاها

طرز تهیه خامه کیک خانگی خوشمزه با خامه صبحانه و شکر به سبک قنادی

خامه کیک یا همان خامه فرم گرفته یکی از اصلی ترین مراحلی است که پس از آماده سازی یک کیک اسفنجی خوب برای کاورکردن کیک نیاز داریم. خامه کیک را میتوانیم در طبقات کیک استفاده کنیم به صورتی که کیک را برش افقی زده و خامه کشی را انجام می دهیم و همینطور برای رویه اصلی کیک و کاور کردن کیک از خامه کیک میتوانیم استفاده کنیم. خامه کیک را میتوان به صورت سفید و ساده استفاده کرد و حتی در صورت دلخواه به چند قسمت تقسیم کرد و با استفاده از رنگ های مجاز خوراکی به رنگ های مختلف دربیاوریم. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه خامه کیک خانگی خوشمزه با خامه صبحانه و شکر به سبک قنادی.

مواد اولیه برای تهیه خامه کیک با خامه صبحانه و شکر

خامه صبحانهیک پاکت
شکرنصف لیوان
وانیل۱قاشق غذاخوری
همزن برقی۱ عدد
کاسه استیل۱ عدد
رنگ خوراکی درصورت نیازبه میزان لازم

طرز تهیه خامه کیک خانگی به سبک قنادی ها

مرحله اول: همزن برقی

اولین و مهمترین ابزار مورد نیاز برای تهیه خامه کیک داشتن یک همزن برقی مناسب است.

مرحله دوم: کاسه استیل

اگر همزن برقی کاسه نداشت حتما ظرفی که برای آماده سازی استفاده می کنید استیل باشد.

مرحله سوم: آماده سازی

خامه صبحانه به همراه شکر و وانیل را به داخل کاسه می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه با سرعت بالا هم می زنیم.

مرحله چهارم: فریزر

بعد از گذشت ۱۰ دقیقه همزدن بدون اینکه مفتول را از خامه دربیاوریم به مدت ۱ ساعت کاسه را در فریزر قرار می دهیم.

مرحله پنجم: تاکید بر همزدن

بعد از گذشت ۱ ساعت کاسه را از فریزر درمیاوریم و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه با سرعت بالای همزن برقی هم می زنیم و بدون اینکه مفتول را از خامه دربیاوریم به مدت ۱ ساعت در فریزر استراحت می دهیم.

مرحله ششم: پایان کار

همزدن خامه و استراحت دادن خامه کیک را باید در ۳ مرحله انجام داد تا به نتیجه دلخواه برسیم. بعد از انجام تمامی مراحل کار خامه کیک آماده است. در صورت دلخواه می توانید خامه کیک را به چند رنگ و یا یک رنگ استفاده کنید.

نکات کلیدی و فوت و فن های خامه کیک خانگی

  1. برای آماده سازی خامه فرم گرفته حتما باید همزن برقی داشته باشید.
  2. اگر همزن دستی بود از کاسه استیل قنادی استفاده می کنید.
  3. حتما باید خامه کیک را در ۳ مرحله انجام دهیم.
  4. در صورت دلخواه می توانید از رنگ های مجاز خوراکی استفاده کنید.
  5. خامه کیک آماده شده را می توانید به مدت دو هفته در فریزر نگه داری کنید و در صورت استفاده آن را از فریزر درمیاوریم و کمی زمان میدهیم تا از یخی بیفتد و سپس با استفاده از همزن برقی کمی خامه کیک را هم زده و در این صورت قابل استفاده می باشد.

منبع : آشمزی

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد