خامه کیک یا همان خامه فرم گرفته یکی از اصلی ترین مراحلی است که پس از آماده سازی یک کیک اسفنجی خوب برای کاورکردن کیک نیاز داریم. خامه کیک را میتوانیم در طبقات کیک استفاده کنیم به صورتی که کیک را برش افقی زده و خامه کشی را انجام می دهیم و همینطور برای رویه اصلی کیک و کاور کردن کیک از خامه کیک میتوانیم استفاده کنیم. خامه کیک را میتوان به صورت سفید و ساده استفاده کرد و حتی در صورت دلخواه به چند قسمت تقسیم کرد و با استفاده از رنگ های مجاز خوراکی به رنگ های مختلف دربیاوریم. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه خامه کیک خانگی خوشمزه با خامه صبحانه و شکر به سبک قنادی.
خامه صبحانه | یک پاکت |
شکر | نصف لیوان |
وانیل | ۱قاشق غذاخوری |
همزن برقی | ۱ عدد |
کاسه استیل | ۱ عدد |
رنگ خوراکی درصورت نیاز | به میزان لازم |
اولین و مهمترین ابزار مورد نیاز برای تهیه خامه کیک داشتن یک همزن برقی مناسب است.
اگر همزن برقی کاسه نداشت حتما ظرفی که برای آماده سازی استفاده می کنید استیل باشد.
خامه صبحانه به همراه شکر و وانیل را به داخل کاسه می ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه با سرعت بالا هم می زنیم.
بعد از گذشت ۱۰ دقیقه همزدن بدون اینکه مفتول را از خامه دربیاوریم به مدت ۱ ساعت کاسه را در فریزر قرار می دهیم.
بعد از گذشت ۱ ساعت کاسه را از فریزر درمیاوریم و مجددا به مدت ۱۰ دقیقه با سرعت بالای همزن برقی هم می زنیم و بدون اینکه مفتول را از خامه دربیاوریم به مدت ۱ ساعت در فریزر استراحت می دهیم.
همزدن خامه و استراحت دادن خامه کیک را باید در ۳ مرحله انجام داد تا به نتیجه دلخواه برسیم. بعد از انجام تمامی مراحل کار خامه کیک آماده است. در صورت دلخواه می توانید خامه کیک را به چند رنگ و یا یک رنگ استفاده کنید.
منبع : آشمزی