بریانی پلو با مرغ یک غذای بسیار خوشمزه هندی و پاکستانی است که در دنیا بسیار شهرت دارد و در صدر فروش پر طرفدارترین غذاهای هندی به شمار میاد چرا که سرشار از عطر و طعم و رنگ است. بریانی پلو در رستوران های هند یکی از غذا های اصلی می باشد و همچنین یک شام خوشمزه برای عروسی ها در هند و پاکستان است، بریانی پلو را بیشتر با مرغ سرو می کنند ولی در کشور هند بدلیل جمعیت زیاد این کشور گوشت و مرغ کمتر در سبد غذایی آنها جا دارد و بیشتر سعی می کنند این غذا را با سبزیجات طبخ کنند. ادویه غالب در مزه دار کردن مرغ، هل و زنجبیل است. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه بریانی پلو با مرغ هندی ساده و خوشمزه و زعفرانی .
مرغ را خوب شسته و به اندازه دلخواه برش زده سپس در مخلوط ماست و زعفران و هل زنجبیل و میخک و زیره و فلفل سیاه و کمی نمک خوابانده و ماساژ دهید تا مرغ خوب مزه دار شود سپس ظرف مرغ را برای ۷ الی ۸ ساعت داخل یخچال گذاشته تا استراحت کند.
پیاز را شسته و خلالی خرد می کنیم و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت می دهیم تا سبک شود سپس سیر رنده شده را به همراه گوجه نگینی شده تفت می دهیم تا عطر سیر خارج شود سپس مرغ های مزه دار شده را افزوده و مقدار کمی آب می ریزیم تا سینه مرغ خوب پخته شود.
برنج را از قبل با آب ولرم و مقداری نمک خیس کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش بیاد سپس مقدار کمی زنده تر از همیشه آبکش می کنیم کف قابلمه را روغن ریخته و سیب زمینی حلقه شده را می چینیم سپس یک لایه برنج ریخته و از مواد میانی مرغ ها را می چینیم و مقداری روی آن گشنیز ساطوری شده اضافه می کنیم و مابقی برنج را ریخته و بمدت ۵۰ دقیقه دم می گذاریم در انتهای پخت کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و در ظرف سرو کشیده و با گشنیز تزئین می کنیم. نوش جان
منبع : پارسی دی