ته چین بادمجان و مرغ یکی از خوشمزه ترین انواع ته چین ها می باشد. در پخت و تهیه ته چین دقت کنید از برنج ایرانی استفاده کنید و برنج زیاد از حد نرم نباشه چون ته چین شفته می شود. اگر دوست دارید ته چین حالت ته دیگی داشته باشید از تخم مرغ کامل استفاده کنید. مخلوط کردن زعفران زیاد با تخم مرغ باعث می شود بوی تخم مرغ اصلا احساس نشود. اگر میخواهید ته چین بادمجان برای مهمونی و دورهمی تهیه کنید آن را با قالب مافین از قبل چرب شده تهیه کنید که بسیار مناسب و شیک می باشد. با ما همراه باشید با آموزش طرز تهیه ته چین بادمجان و مرغ ساده و خوشمزه با ماست بدون فر.
ابتدا پیاز را ۴ قاچ کرده همراه سینه مرغ و برگ بو و فلفل سیاه داخل قابلمه ریخته و مقداری آب روی آن می ریزیم تا مرغ خوب بپزد، وقتی پخت آن را ریش ریش می کنیم و مقداری زعفران به مرغ ها می زنیم و کنار می گذاریم.
بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه ای خرد کنید سپس در مخلوط آب و نمک قرار بدهید تا تلخی آن از بین برود سپس آبکشی کرده و داخل تابه با روغن داغ خوب سرخ کنید.
پیاز را داخل همان تابه که بادمجان ها را سرخ کردیم نگینی خرد می کنیم و تفت می دهیم تا طلایی و سبک شود سپس بادمجان های سرخ شده را به همراه مرغ ریش شده و زرشک و خلال بادام و ادویه ها اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه خوب تفت می دهیم.
داخل کاسه ای تخم ها را شکسته به همراه زعفران و روغن و ماست خوب با چنگال میزنیم (در حدی که لختگی تخم مرغ از بین برود) و در آخر مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم و کنار می گذاریم.
برنج را با مقداری نمک از قبل خیس کرده و روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد وقتی کمی نرم شد آبکش می کنیم کره را ته قابلمه می ریزیم تا ذوب شود سپس برنج را با مخلوط مرحله چهارم هم می زنیم و کف قابلمه می ریزیم و با کفگیر خوب صاف و فشرده می کنیم سپس از مواد میانی مرغ و بادمجان اضافه کرده و دوباره روی این مواد برنج را می ریزیم و خوب فشرده می کنیم درب قابلمه را بگذارید و بمدت ۵۰ دقیقه تا ۱ ساعت بگذارید تا دم بکشد و طلایی شود سپس روی ته چین را با زرشک تزئین کنید. نوش جان
منبع : پارسی دی